Mortal Kombat 1'in fiyatı düşürüldü

@Erenbeys61, gene iyimser davranarak bir fiyat vermeye çalışmıştım da dediğiniz gibi bu haliyle de pahalı. Satın almayarak tepkimizi gösterebiliriz, başka yolu yok.

Oyun fiyatıyla aynı fiyattan DLC satıyorlar. İşin kötü yanı DLC ile gelen karakterler bana daha çok özenilmiş gibi geliyor. Yani dün Cyrax trailer'ı çıktı çok iyi duruyor birçok varyasyonu var belli. Keza Takeda oynuyorum şu aralar o da çok keyifli. Main roster'da çok fazla sığ aynı şeylerin spamlandığı karakterler var. Bazen uzunca ara versem de geri dönüp oynuyorum oyunu, DLC için mecbur indirim bekleyeceğim gibi görünüyor. Fiyatı aşırı fazla.

@Lordwingard, DLC olayını birçok firma suistimal ediyor maalesef ve yeni oyun çıkarmaktan ise DLC çıkartıyorlar. DLC satışından daha çok kazanıyorlar.

Mortal Kombat 11'i 1900 kişi, Mortal Kombat 1'i ise 1600 kişi oynuyor. Rakipleri Tekken 8 ise 8000, Street Fighter 6 ise 22.000 kişi tarafından oynanıyor.
Fıkra bu kadardı arkadaşlar.
Warner Bros. yine bir markayı para aşkı yüzünden batışa sürüklüyor. Mortal Kombat'ın son Instagram paylaşımına bakarsanız insanlar 100 dolardan satılan Premium paketine bu 50 dolarlık yeni DLC'nin dahil olmamasına fakat sadece yeni alacakların erişebildiği 90 dolarlık pakete dahil olmasına isyan etmiş.
Kısaca oyuncuları ayakta silkelemeye çalıştılar. Oyuncular da yemedi.

Oyun fiyatıyla aynı fiyattan DLC satıyorlar. İşin kötü yanı DLC ile gelen karakterler bana daha çok özenilmiş gibi geliyor. Yani dün Cyrax trailer'ı çıktı çok iyi duruyor birçok varyasyonu var belli. Keza Takeda oynuyorum şu aralar o da çok keyifli. Main roster'da çok fazla sığ aynı şeylerin spamlandığı karakterler var. Bazen uzunca ara versem de geri dönüp oynuyorum oyunu, DLC için mecbur indirim bekleyeceğim gibi görünüyor. Fiyatı aşırı fazla.
DLC karakterlerini satabilmek için hangi karakter geldiyse o sezon aşırı p2w oluyor sonra dengeliyorlar. Yeni gelen DLC çok pahalı o yüzden sadece Noob Saibot'u alacağım.

Keşke Antony Starr seslendirseydi, o zaman daha tadı olurdu oynamanında, mecbur böyle oynayacağız.
Seslendirdiği başka bir oyunun (CoD) verdiği paranın 10 da birini teklif etmişler. Adam da reddetmiş. Megan Fox'a parayı verdiler sonuç Nitara'nın sesi çok kötü. Homelander'in sesi Antony'e benziyor, kötü değil.

Mortal Kombat 11'i 1900 kişi, Mortal Kombat 1'i ise 1600 kişi oynuyor. Rakipleri Tekken 8 ise 8000, Street Fighter 6 ise 22.000 kişi tarafından oynanıyor.
Warner Bros. yine bir markayı para aşkı yüzünden batışa sürüklüyor. Mortal Kombat'ın son Instagram paylaşımına bakarsanız insanlar 100 dolardan satılan Premium paketine bu 50 dolarlık yeni DLC'nin dahil olmamasına fakat sadece yeni alacakların erişebildiği 90 dolarlık pakete dahil olmasına isyan etmiş.
Cidden olayın özeti bu. Yeni oyun olmasına rağmen adam akıllı ses getiremiyor az oynanıyor. Premium sürüm alana sadece Kombat pack 1 verip yeni gelen pakete her şeyi doldurup daha ucuza koymaları açgözlülük.

Böyle devam ederlerse sonu belli. Umarım para aşkından vazgeçip SF6 veya Tekken 8'e gerçekten rakip olabileceği şeyler yaparlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seslendirdiği başka bir oyunun (Cod) verdiği paranın 10 da birini teklif etmişler. Adam da reddetmiş. Megan Fox'a parayı verdiler sonuç Nitaranın sesi çok kötü. Homelander'in sesi Anthonye benziyor kötü değil.
Warzone'a geldiği ilk gün alabilmiştim, ama sistemimden dolayı maalesef oynama şansım olmamıştı. Bir hatayı çözüyordum, başka bir hata alıyordum. Bu yaz PS4'ümde oynadım, ama oyunun optimizasyonu o kadar berbattı ki oynayamadım bile. İyi yapmış.

Bu cidden kabul edilebilir bir rakam değil. Üstelik bu kadar da popüler kültüre yönelik karakterler getirip, ünlü kişilerle işbirliği falan yapıyorlar. Gelinen noktada 1600 kişi oynuyor oyunu. Valla aktif olarak oynayan biri olarak söyleyebilirim ki, oyunun şu anki kitlesi de inanılmaz kötü. Oyunu bedava bile yapsalar yeni gelen oyuncular direkt alt+f4 atıp oyunu silebilir. Yeni oyuncu zaten şu an yok gibi bir şey, casual'da bile 200 level adam geliyor karşına. Onu da geçtim herkes inanılmaz toksik. Yıllarca cs,lol,dota oynamış biri olarak ilk defa da MK1'de MK'nın online'ına bulaşmış biri olarak kitlesi saydığım oyunların oyuncularından daha toksik. Karakter denemeye casual giriyorum, zannediyorum ki 5-10 el atarız rematch yaparak ama adam 1 el kazanıyor tbag,fatality, finish kısmında fatal blow basmaca ne kadar toksiklik varsa yapıyor. Ranked zaten komple delirmiş durumda. Ranked'da oynayışlar bile toksik, sadece kaçarak projectile atanlar, throw spamlayanlar daha niceleri. Oyun cidden hastası değilsen keyif alınacak cinsten değil.

@Lordwingard MK serisinin toksik oyuncu kitlesi hep tartışma konusuydu. Instagram'da falan sık sık meme görüyordum ben bu konuda. Yapımcı şirket meme yapılmasından insanların bunu sevdiği sanmış olacak ki stunlocka sokan saldırı tipleri hâla daha var. En azından yazınızdan anladığım bu. Yoksa ben kendim MK1 oynamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı