Mortal Kombat mod dosyası güvenliği nasıl anlaşılır?

CHRİS W4LKER

Decapat
Merhaba arkadaşlar ben bugün PS3'e Mortal Kombat'a Goro, Kintaro ve Shao Kahn modu yükleyecektim. YouTube'da bir kanala denk geldim. Videonun açıklamasın'da attığı linkten pkg dosyasını direkt flash belleğe, aradanda PS3'e atıyorsun. Dosyayı indirdimde, link Yandex disk ile verilmiş. Yandex disk güvenilir midir? Ayrıca indirdiğim dosyayı VirusTotal ile tarattım. Buyurun şöyle VT linki:VirusTotal

Son düzenleyen: Moderatör:
VT linki temiz gösteriyor ayrıca isterse en güvenilir linkten paylaşsın dosya zararlıysa yine virüs bulaşabilir.

Ayrıca goro, kintaro ve shao kahn oyunda var ama sanırım karakter olarak seçeceksiniz.

Arkadaşlar hem kaspersky hem virüs total ile tarattığımda temiz çıkmıştı bende yükledim mod sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.
VT linki temiz gösteriyor ayrıca isterse en güvenilir linkten paylaşsın dosya zararlıysa yine virüs bulaşabilir.

Ayrıca goro, kintaro ve shao kahn oyunda var ama sanırım karakter olarak seçeceksiniz.
Hocam evet zaten vardı bu karakterler ancak bunları karakter olarak seçmek için böyle bir mod indirdim ve mod sorunsuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…