Mortal Kombat Scorpion Çizimi

Kız beyza, bu ne marifet :rolleyes:
Aynen de arkadaşların dediği gibi, şahane olmuş. Şahsen ben de çok beğendim, ellerine sağlık kardeşim (y)
Bi ara ben de tuval üzerine resim yapıyordum ama sağolsun hanımla biraz papaz olunca bırakmıştım o işi. Neymiş efenim, o boyalar evini kirlatiyormuş :saçma: Halbuki dökülmüş olsa bile kendim zaten temizleyip ona iş bırakmıyordum :D

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. Tuval üzerinde resim yapmak daha zordur. Yetenekten daha çok pratik ister. Ben de denemiştim bir ara ama hoşlanmadım bıraktım. Biraz da zor geldi açıkçası [emoji16] Hanım ile beraber resim yapmayı deneyin keyifli olabilir. :)

Tuval üzerinde resim yapmak daha zordur. Yetenekten daha çok pratik ister. Ben de denemiştim bir ara ama hoşlanmadım bıraktım. Biraz da zor geldi açıkçası [emoji16]
Bana da tam tersi, o yaptığın daha çok zor geliyordu. İş pratikte bitiyor demek ki :)
Hanım ile beraber resim yapmayı deneyin keyifli olabilir. :)
''Hanım, gel etme bir de sen dana, bak göreceksin çok zevkli bir uğraş :)'' dediğimi, onun da ''yok canım, ben sevmem böyle şeyleri :sıkıldım:'' dediği zamanları hatırlıyorum :morgöz:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı