Mortal Kombat X oynarken "no signal" hatası

Cangg

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Adata 8 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Seagate 1 TB
Ekran kartı
RX 560
Anakart
Gigabyte A320M S2H
İşlemci
Ryzen 3 1200 AF
Merhaba, daha yeni Mortal Kombat X aldım ve kurdum. Fakat oynarken hiçbir sebep olmamasına rağmen ekran gidiyor ve "no signal" yazısı çıkıyor. Sıcaklık gayet normal, HDMI girişini tak çıkar yaptım birkaç kere. Bu problem daha önce 3-4 kere LoL oynarken de olmuştu fakat şu an oyunu açtıktan 5 dakika sonra başıma geliyor. Monitörüm VGA, dönüştürücü ile kullanıyorum. Ayrıca 1 hafta önce farklı bir nedenden dolayı sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar kurmuştum yani sistemim güncel. Daha ağır oyunlar da oynamıştım fakat bu sorun sadece 2 oyunda başıma geliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kral senin sistemin aynısından bende var ekran kartını yükseltip RAM'leri 16 GB'ye tamamladım (ayrıca ben de aynı senin gibi ilk başta dönüştürücüyle kullanıyordum sonra çok paralizleniyor diye DVI kablosuna geçtim). Oynayacağın oyuna sağ tık yapıp özellikler'e bas, uyumluluk sekmesine gelip 640x480 görüntü modunda çalıştır benzeri bir seçenek olacak ona tik koy öyle dene.

Bende de ayrıca DisplayPort dönüştürücü var onu da deneyeceğim eğer sende düzelttiyse. Bir de uyumluluk sekmesini bulamadım galiba Windows 11'de yok :/.

Bende de ayrıca DisplayPort dönüştürücü var onu da deneyeceğim eğer sende düzelttiyse. Bir de uyumluluk sekmesini bulamadım galiba Windows 11'de yok :/.

Var hocam Windows 11 kullanıyorum bende var siz bulamamışsınız.

Var hocam Windows 11 kullanıyorum bende var siz bulamamışsınız.
Hocam Steam'ın kendisinden uyumluluk modunu değiştirince oldu. Şimdi denemek istiyorum fakat çok fazla güç tuşundan kapattım o yüzden zarar gelmesinden korkuyorum bilgisayara o yüzden yarın deneyip paylaşırım işe yarayıp yaramadığını. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Beklediğinizde neyin değişeceğini düşünüyorsunuz hocam motor değil bu. PSU markanız platoon-Rampage falan değilse bir şey olmaz (benim PSU markası powermax bende bile bir sıkıntı olmuyor)

Beklediğinizde neyin değişeceğini düşünüyorsunuz hocam motor değil bu. PSU markanız platoon-Rampage falan değilse bir şey olmaz (benim PSU markası powermax bende bile bir sıkıntı olmuyor)
PSU markasını hatırlamıyorum o yüzden korktum. Az önce dediklerinizi yaptım fakat maalesef sonuç değişmedi. Sadece yeni bir şey fark ettim o da ekran kartı kendi kendine duruyor ve sonrasında "No Signal" hatası alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…