B0lt Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Mk 11'i yeni yükledim ve bu sorunla karşılaştım. 4050 kullanıyorum ama çok düşük ayarlarda çok düşük performans alıyorum. Biri yardım edebilir mi?
Mk 11'i yeni yükledim ve bu sorunla karşılaştım. 4050 kullanıyorum ama çok düşük ayarlarda çok düşük performans alıyorum. Biri yardım edebilir mi?
KS KS B0lt Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #11 SerdarT35 dedi: Enter basınca ayarı optimize ediyormuş. Başkası öyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Beni çözmedi hocam. SerdarT35 dedi: Enter basınca ayarı optimize ediyormuş. Başkası öyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende çözmedi hocam. SerdarT35 dedi: Enter basınca ayarı optimize ediyormuş. Başkası öyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende çözmedi hocam. Son düzenleme: 26 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
SerdarT35 dedi: Enter basınca ayarı optimize ediyormuş. Başkası öyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Beni çözmedi hocam. SerdarT35 dedi: Enter basınca ayarı optimize ediyormuş. Başkası öyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende çözmedi hocam. SerdarT35 dedi: Enter basınca ayarı optimize ediyormuş. Başkası öyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende çözmedi hocam.