Mosso 27.5 Wildfire Bisiklet için aksesuar önerisi

ExodiusS

Kilopat
Daha fazla  
Bisikletim için Full aksesuar alacağım. Ama kararsızım ve F/P ürün almak istiyorum... Daha önce almış ve kulanmış olanlar hangilerini kullandınız?
Bisiklet: Mosso 27.5 Wildfire.
Aksesuar liste:
-Ön arka çamurluk.
-Arka çakarlı lamba.
-Ön far veya çakarlı lamba.
-Korna
-Ayna
Vb aksesuarlar...

Hiç profesyonel olarak kullanmadım ama farlar ve lambalar aksesuar değil güvenlik parçalarıdır, mutlaka önce (yoksa) far ve lambaları alın; para kalırsa diğer şeyleri alın.

Düzenleme: Hocam aynayı şimdi gördüm yollarda ulaşım için kullanıyorsanız ayna da hayati. Hiç aksesuar yoksa reflektör ve ayna alın, gece sürüyorsanız da far ve lambaları alın.

Kendim hicbir sekilde bisiklet uzerine aksesuar takmiyorum, belli bir sure bisiklet surunce kalabalik yerlerde ya da arabalarin cok oldugu yerlerde cevrenizde gelisen olaylara nasil tepki vermeniz gerektigini ya da neye dikkat etmeniz gerektigini ogreniyorsunuz. Herhangi bir dusme durumunda bir aynanin yarardan cok zarari olacagini dusunmekteyim. Cok istiyorsaniz sele borunuza takabileceginiz bir arka isik alabilirsiniz.

Kendim hiçbir sekilde bisiklet uzerine aksesuar takmiyorum, belli bir sure bisiklet surunce kalabalik yerlerde ya da arabalarin cok oldugu yerlerde cevrenizde gelisen olaylara nasıl tepki vermeniz gerektigini ya da neye dikkat etmeniz gerektigini ogreniyorsunuz. Herhangi bir dusme durumunda bir aynanin yarardan cok zarari olacagini dusunmekteyim. Cok istiyorsaniz sele borunuza takabileceginiz bir arka isik alabilirsiniz.

Kaskın üzerine takılan aynalar var ya hocam, ben onu kastettim. Haklısınız bu arada, bisiklete monte ayna düşme durumunda kırılabilir ki şehir içinde, araçlardan uzakta sürüyorsa ayna biraz gereksiz gibi.

Kendim hicbir sekilde bisiklet uzerine aksesuar takmiyorum, belli bir sure bisiklet surunce kalabalik yerlerde ya da arabalarin cok oldugu yerlerde cevrenizde gelisen olaylara nasil tepki vermeniz gerektigini ya da neye dikkat etmeniz gerektigini ogreniyorsunuz. Herhangi bir dusme durumunda bir aynanin yarardan cok zarari olacagini dusunmekteyim. Cok istiyorsaniz sele borunuza takabileceginiz bir arka isik alabilirsiniz.
Zaten aksesuarla çok donatmıyıcam bisikleti sadece görünüş olarak düzenleme yapıcagım.
Hiç profesyonel olarak kullanmadım ama farlar ve lambalar aksesuar değil güvenlik parçalarıdır, mutlaka önce (yoksa) far ve lambaları alın; para kalırsa diğer şeyleri alın.

Düzenleme: Hocam aynayı şimdi gördüm yollarda ulaşım için kullanıyorsanız ayna da hayati. Hiç aksesuar yoksa reflektör ve ayna alın, gece sürüyorsanız da far ve lambaları alın.
Öneri olarak link bırakabilirsen fena olmaz açıkcası.

Bir dağ bisikletçisi olarak hiçbirine gerek duymadım, bence gereksiz, salak saçma sallanıyor düşüyor falan dengeyi bozuyor uğraşamam.

Yol bisikletinde gece turlarında far şart oluyor onun harici takmıyorum. Aynı şekilde dağ bisikletinde de araziye gittiğim zaman sele altı çantamı yanıma alıyorum. Alacaksanız far ve sele altı çanta alın.

Düzenleme: Kimse yardımcı olmadıgı için teşekkürler. Almak isteyenler için liste hazırladım işte F/P liste.

-Ön arka çamurluk seti: Epic Tail Çamurluk Seti Ön/arka 26-27.5
-Arka çakarlı lamba: Rockbros Aliexpress alabilirsiniz. Türkiye'de satış yapanlar referanslı vb kalitesiz ürünler. '%99'u'
-Ön far +korna: Rehomy Bisiklet Ön Far, Dış Mekan Taşınabilir Su Geçirmez
-Eldiven: Buyfun Yarım Parmak Bisiklet Eldiven
-Ayna: Almaya gerek duymadım.

Diğer aksesuarlar sonra eklenecektir...

Son düzenleme:
Düzenleme: Kimse yardımcı olmadıgı için teşekkürler. Almak isteyenler için liste hazırladım işte F/P liste.

-Ön arka çamurluk seti: Epic Tail Çamurluk Seti Ön/arka 26-27.5
-Arka çakarlı lamba: Rockbros Aliexpress alabilirsiniz. Türkiye'de satış yapanlar referanslı vb kalitesiz ürünler. '%99'u'
-Ön far +korna: Rehomy Bisiklet Ön Far, Dış Mekan Taşınabilir Su Geçirmez
-Eldiven: Buyfun Yarım Parmak Bisiklet Eldiven
-Ayna: Almaya gerek duymadım.

Diğer aksesuarlar sonra eklenecektir...

Ön far dışında aksesuarlar bir işe yaramıyor, yıllardır bu sporu yapıyoruz, alıncaksa sele altı çantası ya da ön far alınmalı gerisi para tuzağı, kullanmıyorsak var bir bildiğimiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı