Mosso Cavalier alınır mı?

Yani ailem alma diyor pişman olmam değil mi?
En fazla ne olabilir? Aldın ve kullananmadın, 6.5-7 binden koyarsın ilana. Ki kullanacağına eminim. Eğer ailen alma diyorsa elindeki paranın değerinin düşeceğinden bir haberler ve elindeki bisiklet parasını onlara vermeyi ve sınav sonrası aynı bisikleti almalarını söyle. Tabi o zamana kadar aynı bisiklet 10 bin liraları bulur. Bu devirde elinde nakit tutmak saçma. Geçim paranı ayırdıktan sonra neye ihtiyacın varsa alacaksın. Yoksa almadığın her gün pahalanır.

En fazla ne olabilir? Aldın ve kullananmadın, 6.5-7 binden koyarsın ilana. Ki kullanacağına eminim. Eğer ailen alma diyorsa elindeki paranın değerinin düşeceğinden bir haberler ve elindeki bisiklet parasını onlara vermeyi ve sınav sonrası aynı bisikleti almalarını söyle. Tabii o zamana kadar aynı bisiklet 10 bin liraları bulur. Bu devirde elinde nakit tutmak saçma. Geçim paranı ayırdıktan sonra neye ihtiyacın varsa alacaksın. Yoksa almadığın her gün pahalanır.

Yeni telefon almıştım ondan bir tereddüte girdim.

Yeni telefon almıştım ondan bir tereddüte girdim.
Eğer ekonomini zorlayacağını düşünüyorsan bulaşma. Elinde olanı toplamaya çalış. Ama yine elindeki nakiti de altına vs. çevirsen yararına olur. Elde TL tuttuğun an değer kaybediyor.

Eğer ekonomini zorlayacağını düşünüyorsan bulaşma. Elinde olanı toplamaya çalış. Ama yine elindeki nakiti de altına vs. çevirsen yararına olur. Elde TL tuttuğun an değer kaybediyor.
Ailem tamamıyla vazgeçti ve bana da engel oluyorlar İzmir karşıyakada bisiklet ailem gitmem alamazsın elindekinin kıymetini bil telefon aldın 3 ay sonra baska bir şey isteyeceksin dediler adama da mesaj atmıştım alamayacağım yani.

Hocam hangisini alayım sizce
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...so-cavalier-56-kadro-acillll-1085980470/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...osso-cavailer-54-full-claris-1117517170/detay
Birisi claris diğeri ekipmanlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı