Mosso gvl 270 alınır mı?

Lorfselo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
Arkadaşlar yol bisikleti alacaktım karşıma çıktı. Dedim hem dağa çıkarım hem burada sürerim. Sizce ne kadar hız yapabilirim? Dağ bisikletinden hızlı mıdır? Umit 2601 var bende onunla karşılaştırırsak nasıl olur? Bir de asfaltta da süreceğim ama yolları biliyorsunuz sizce alayım mı? Bir de bu ilandaki bilgiler doğru değil sanki. İnternette daha farklı yazıyor mekanik fren mi bu model?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gravel değil mi? Bu mu yol dağ bisikleti mi?
Parçaları tümden orijinal mi anlayamadım. Fotoğrafların açısı aşırı garip. Lastikler traktör lastiği gibi kalın gözüküyor fotoğrafta. O yüzden dağ bisikleti gibi geldi bana. Gidon dropbarmış ama bilemedim. Tam modeli başlıkta yazdığınız mı?

Parçaları tümden orijinal mi anlayamadım. Fotoğrafların açısı aşırı garip. Lastikler traktör lastiği gibi kalın gözüküyor fotoğrafta. O yüzden dağ bisikleti gibi geldi bana. Gidon dropbarmış ama bilemedim. Tam modeli başlıkta yazdığınız mı?

Kadroda gvl 270 yazıyor.

Evime bayağı yakın zaten alırsam elden alacağım. Bir de yol bisikleti ile kıyaslarsak buralarda hangisi daha iyi olur.

Bana da çok kalın geldi ama kadroda gvl yazınca.

Kadroda gvl 270 yazıyor.
Özelliklerine biraz baktım. Gravel bisikletlere göre daha ağır. Lastik de zaten dağ bisikleti ölçüsü. Gravel havasında bir dağ bisikleti gibi bir modelmiş. Duruş şekli daha aerodinamik yolda sürmek için. Ama ağırlık olarak bir gravel veya yol bisikletine göre 2 kilo daha ağır. Lastik de gravel bisikletlerde genelde 38mm oluyor ama bu direkt MTB lastiği, 53mm. Hem ağırlık hem de lastik kalınlığı bakımından yolda gidişi zorlar yol bisikletine göre. Ama bununla çok rahat taşta toprakta sürersin, öyle bir avantajı var.

Özelliklerine biraz baktım. Gravel bisikletlere göre daha ağır. Lastik de zaten dağ bisikleti ölçüsü. Gravel havasında bir dağ bisikleti gibi bir modelmiş. Duruş şekli daha aerodinamik yolda sürmek için. Ama ağırlık olarak bir gravel veya yol bisikletine göre 2 kilo daha ağır. Lastik de gravel bisikletlerde genelde 38mm oluyor ama bu direkt mtb lastiği, 53mm. Hem ağırlık hem de lastik kalınlığı bakımından yolda gidişi zorlar yol bisikletine göre. Ama bununla çok rahat taşta toprakta sürersin, öyle bir avantajı var.

Yani bunu almasam mı acaba asfaltta süreceğim genelde.
Ama çok düzgün asfalt değil.

Özelliklerine biraz baktım. Gravel bisikletlere göre daha ağır. Lastik de zaten dağ bisikleti ölçüsü. Gravel havasında bir dağ bisikleti gibi bir modelmiş. Duruş şekli daha aerodinamik yolda sürmek için. Ama ağırlık olarak bir gravel veya yol bisikletine göre 2 kilo daha ağır. Lastik de gravel bisikletlerde genelde 38mm oluyor ama bu direkt MTB lastiği, 53mm. Hem ağırlık hem de lastik kalınlığı bakımından yolda gidişi zorlar yol bisikletine göre. Ama bununla çok rahat taşta toprakta sürersin, öyle bir avantajı var.
gravel lastiği alsam nasıl olur?

Deneme şansınız varsa bir yol bisikleti deneyin derim. İlk başta sürmesi biraz zor geliyor ama yolda aktığı için zamanla keyifli geliyor.

Daha ince bir lastik takılır herhalde o janta. Yani dediğiniz olabilir.

Bu mu yoksa cavalier 700 claris mi? (şehirde)

Deneme şansınız varsa bir yol bisikleti deneyin derim. İlk başta sürmesi biraz zor geliyor ama yolda aktığı için zamanla keyifli geliyor.

Yol bisikleti ile arasında kaldım.

Ya da sizce bu daha mı mantıklı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı