Most Wanted 2 GT610M

Forumun video ekleme özelliğini kullanın. Yoruma gelince, en düşük ayarda bile kasmalar yaşattığını gördüm kartın. Oyunun derecesini yükseğe getirdiğinde, kaldı ki Shadow Level'ı açamadın, kart oldukça zorlandı. Yani en düşük ayarda oyunu oynarsın da, tam oynamak denir mi bilemiyorum. Video için teşekkürler.

Forumun video ekleme özelliğini kullanın. Yoruma gelince, en düşük ayarda bile kasmalar yaşattığını gördüm kartın. Oyunun derecesini yükseğe getirdiğinde, kaldı ki Shadow Level'ı açamadın, kart oldukça zorlandı. Yani en düşük ayarda oyunu oynarsın da, tam oynamak denir mi bilemiyorum. Video için teşekkürler.

Teşekkürler ne diyeyim :D

Teşekkürler ne diyeyim :D

Görüşlerimi belirttim sadece. Sen yinede videolarını göndermeye devam et. Bazıları bu tür kartları gördüğünde yani düşük seviye olanları, fikir sahibi olsunlar.

Forumun video ekleme özelliğini anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı