Mostem taban puan kaçtır?

YavuzUnal

Decapat
Daha fazla  
Manisa'da yaşıyorum. Özel lise olan mostem dikkatimi çekti. İnternette araştırınca hiç puan tablosu vs göremedim, eğer giden var ise LGS'den kaç almam mostem için yeterli olur? Denemelerde ort. 280.

Not: yedeklerden felan da mosteme giriş yapılabiliyormuş nasıl oluyor anlatırmısınız tam olarak.

Kardeş bende manisaada yaşıyorum polinas mezunuyum ama mostem bilgim var bizim senemizde mostem en altta ilk kayıtta 302 tabanla aldı 1.ek kontenjanla 285 2.ek kontenjanla 260'lara kadar aldı tek yapman gereken mostemin sitesinden duyuruları takip et.

Kardeş bende manisaada yaşıyorum polinas mezunuyum ama mostem bilgim var bizim senemizde mostem en altta ilk kayıtta 302 tabanla aldı 1.ek kontenjanla 285 2.ek kontenjanla 260'lara kadar aldı tek yapman gereken mostemin sitesinden duyuruları takip et.
Lgs den 300 felan umuyodum, ama malefeki 275 gibi bi puan geldi. Yüzdelik 45 gelmesi beni şaşırttı. Bu puan ve yüzdelik ile mostemde metal teknolojisi bölümüne girebilir miyim ? veya hangi bölümlere girebilirim.

LGS'den 300 falan umuyordum, ama malefeki 275 gibi bir puan geldi. Yüzdelik 45 gelmesi beni şaşırttı. Bu puan ve yüzdelik ile mostemde metal teknolojisi bölümüne girebilir miyim? Veya hangi bölümlere girebilirim.

Şu an hangi bölümdesin bir de ceyhun hocayı tanıyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı