Motherboard İnstallation hatası ve Isınma Sorunları

TechBoy

Hectopat
İyi günler arkadaşlar;

ASUS N56VZ marka ve modelli olan dizüstü bilgisayarım ilk önce mavi ekran, daha sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatasını alıyorum. Bu nedenle servise gönderdim ve servisten geldi. Ancak tekrar aynı sorunlar yaşıyorum. Bir de bunların üstüne "BIOS Load Fail ve Warning No ASUS Motherboard İnstallation Will Be Abooted Now" hataları ve ısınma sorunuda eklendi. Fakat bu sefer mavi ekran hatası çözüldü. Daha sonra tekrar gönderdim. Ve tekrar geldi. Fanım değişmiş ve üstteki belirttiğim hatasını hala alıyorum. Bilgisayarımı servisten alırken bana Windows 8.1 yükleme sorunludur dediler. Gerçekten böyle bir saçmalık var mı ? Test etmek için şu an BIOSHock indiriyorum. Deneyip sonuçları sizlerle paylaşacağım. Yardımcı olur musunuz ? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara'da ki Asus servisi arkadaşlar. Ben ne zaman 8.1 kurduysam 8 e döndürüp. 8.1 yükleme dediler ben de çok şaşırdım. Laptop yüzü gördüğüm yok gidiyo geliyo bıktım artık.

Son düzenleme:
Bir de şunu belirteyim, ekranın çerçevesinde bulunan lastikleri çıkartmışlar lastikler yok! Daha önce mavi ekran sebebi ile gönderdim demiştim harddisk değişmiş. Sorun düzeldi fakat içinde Windows.old dosyası var, yani sanırım kullanılmış. Bunu yapmaya hakları var mı? @Recep Baltaş, @Egemen En yakın zaman da oraya gideceğim baktım olacağı yok yapmadığım çirkefliği bırakmayacağım.

Şuan 8.1 e güncellemeyeceğim çünkü oraya gidince bak biz sana dedik yükleme diye bak ne oldu şimdi diyecekler. Oyunu indirdikten sonra bilgileri tekrar sizlerle paylaşacağım teşekkür ederim. Bitimine 20 dakika kaldı.

@Recep Baltaş, @Egemen, Bioshock Bütün ayarlar yerlerde çözünürlük dahil, Avg 7fps . Oyun oynarken bir baktım hafif hafif ses cızırtıları geliyor. Müzik açıp dinledim sonuç aynı. Acaba oyundan mı dedim fps nin az oluşu, bana küçük boyutlu kartı zorlayabilecek bir oyun önerir misiniz. Bu adamların suratına tükürmenin vakti geldi. Cumartesi günleri servis açık olur mu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı