Motherboard İnstallation hatası ve Isınma Sorunları

Ben yazarken yapmışsınız saolun. Benim sıcaklık hemen 97 ye fırlayıp sabit kalıyor orada. İlginç ola ben fanın çıldırmasını beklerdim. Fan bildiğin yatıyor?

Bu testte fanın yatıyorsa bir bozukluk olduğu kesin. Bağlantısınında mı sıkıntı var fanda mı sıkıntı var orasını bilemiyorum. Servis laptobunu iç etmiş. Ne fan çalışıyor doğru düzgün ne de bilgisayar anakartı tanıyor. Duyduklarım sonrasında laptobu kendim açıp temizlemeye karar verdim. Servis iç etmesin bunu da.

Ben Asusu malzeme kalitesi ve malı sattıktan sonra verdiği destek için alıyorum. Artık Asus ta o da kalmamış. En iyisi bağırıp çağırıp paramı almak. 2550 tl verdim. üsütüne 300-500 bişey ekler. Masaüstü toplarım. Ama masaüstü alırken de asus alıcaz mecbur. Cihazları güzel fakat son olaylar beni çok soğuttu.

Arkadaşlar bu servise 3. gidişi olacak, değişim talep etme hakkım var mı? Kaçıncı göndermede değişim hakkım var yardımcı olur musunuz? @Murat5038
Aynı sorundan garantiye 4. kereden sonraki hatada değişim hakkın oluyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı