Motherboard İnstallation hatası ve Isınma Sorunları

Ben yazarken yapmışsınız saolun. Benim sıcaklık hemen 97 ye fırlayıp sabit kalıyor orada. İlginç ola ben fanın çıldırmasını beklerdim. Fan bildiğin yatıyor?

Fan konusunda sıkıntı var işte. Test başladıktan sonra benim fanım çalışmaya başladı. Devam ederken de çalışması arttı gittikçe. Kesinlikle bir sorun var senin laptopta. Fanın çalışması lazımdı.

Zaten fanımı değiştirmişler serviste. Büyük ihtimal fanı kontrol eden şey bozuk?

Bu testte fanın yatıyorsa bir bozukluk olduğu kesin. Bağlantısınında mı sıkıntı var fanda mı sıkıntı var orasını bilemiyorum. Servis laptobunu iç etmiş. Ne fan çalışıyor doğru düzgün ne de bilgisayar anakartı tanıyor. Duyduklarım sonrasında laptobu kendim açıp temizlemeye karar verdim. Servis iç etmesin bunu da.

Ben Asusu malzeme kalitesi ve malı sattıktan sonra verdiği destek için alıyorum. Artık Asus ta o da kalmamış. En iyisi bağırıp çağırıp paramı almak. 2550 tl verdim. üsütüne 300-500 bişey ekler. Masaüstü toplarım. Ama masaüstü alırken de asus alıcaz mecbur. Cihazları güzel fakat son olaylar beni çok soğuttu.

Asus'un desteği konusunda oldukça iyi yorumlar duymuştum. Ancak anlaşılan bu Ankara'daki servis Asus kalitesine yakışmayacak durumda. Sonuç alamazsanız firmayı arayıp şikayet edin. Yaşadığınız servis rezaletini anlatın.

Arkadaşlar bu servise 3. gidişi olacak, değişim talep etme hakkım var mı? Kaçıncı göndermede değişim hakkım var yardımcı olur musunuz? @Murat5038

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu servise 3. gidişi olacak, değişim talep etme hakkım var mı? Kaçıncı göndermede değişim hakkım var yardımcı olur musunuz? @Murat5038
Aynı sorundan garantiye 4. kereden sonraki hatada değişim hakkın oluyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…