Motionless IN White hakkında sorularınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu da benmişim.
benmişim.jpg
Çok pis gaza geldim!

İstek çok geldiği için :D ben de kimliğimi sızdırıyorum.

Gaza geldim.
Ohoho, millet çıldırdı! Alın o zaman, bende çıldırdım. Madem öyle bundan sonra böyle!

Not: İyi ki sadece perde çıkmış, arkası inanılmaz kötü durumda. Ayrıca başka fotoğrafım yok, eşgal pek belli olmasa da idare edin artık.

Bu arada bilgisayar kamerası, arkadaşlar ile değişik poz yarışmasının ardından elde edilen görüntüler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohoho, millet çıldırdı! Alın o zaman, bende çıldırdım. Madem öyle bundan sonra böyle!

Eki Görüntüle 616888

Not: İyi ki sadece perde çıkmış, arkası inanılmaz kötü durumda. Ayrıca başka fotoğrafım yok, eşgal pek belli olmasa da idare edin artık.

Bu arada bilgisayar kamerası, arkadaşlar ile değişik poz yarışmasının ardından elde edilen görüntüler...

Ben bu adamı tanıyorum ama nereden?

Eki Görüntüle 616888

Profil fotoğrafından olsa gerek, seni hep kıza benzer bir şey gibi düşünmüştüm. Çok yanlış düşünmüşüm ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı