Motor alınır mı?

Wag7r

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu sıralar ihtiyaç ve keyfi olarak bir motor bakmaktayım, motoru bayilerden sıfır olarak alma gibi düşüncem var pek ikinci ele bulaşmak istemiyorum açıkçası. Sorum bayilerden motor almak için doğru zaman hangisidir 2025 yaklaşıyor yılbaşına girmeden alma gibi bir düşüncem var ya da tam yıl sonunu mu beklemeliyim, 2025 modeller gelince 2024 modelleri ucuza bırakırlar mı ya da extra tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, teşekkür ediyorum.
(90-100k arası 125CC'lik bakıyorum genelde)

Merhaba arkadaşlar şu sıralar ihtiyaç ve keyfi olarak bir motor bakmaktayım, motoru bayilerden sıfır olarak alma gibi düşüncem var pek ikinci ele bulaşmak istemiyorum açıkçası. Sorum bayilerden motor almak için doğru zaman hangisidir 2025 yaklaşıyor yılbaşına girmeden alma gibi bir düşüncem var ya da tam yıl sonunu mu beklemeliyim, 2025 modeller gelince 2024 modelleri ucuza bırakırlar mı ya da extra tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, teşekkür ediyorum.
(90-100k arası 125CC'lik bakıyorum genelde)
Alınır. Özellikle şu dönemde kesinlikle alınır, markalar çok büyük indirimler ve taksit seçenekleri ile kampanya yapıyor. Hem balon piyasa duruldu hem de kışa yaklaştığımızdan sezonluk talep de azaldı.
Özellikle Honda'da DIO ve Activa'da güzel indirim var. Bir de Hero, Dash 110'u yok parasına veriyor.
2025'de ucuzlamasını çok beklemeyin, enflasyon tahminleri motor fiyatlarının düşeceğini hiç göstermiyor.

Maalesef Türkiye'de piyasaya ne olacağı çok belirsiz, fakat genelde kışa doğru fiyatlar düşer. Motor alınır mı sorunuza ise; Kesinlikle alınır, ama iyi bir eğitim almanızı öneririm. Az yakar, pratiktir, trafiğe kalmazsınız ve bence en iyi noktası sürmesi aşırı zevkli. Canınız sıkıldığı anda çıkar gezersiniz keyfinizi yerine getirir.

Size önereceğim motor ise TVS Raider 125 olurdu. Çin malına bulaşmamaya özen gösterin, Hint veya Japon alın.

@cinar_yasarrr yorumun çok hoşuma gitti ustam sağolasın, bende o tarz bakıyorum rks 125s gibi gibi teşekkür ederim.

Rica ederim. Raider 125 naked gibi görünür ama aslında commuter motordur. Bu motorların amacı da her yerde kullanılabilsin, az arıza çıkartsın denilen motorlardır. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı