Ozaman aynen a2 alınca hayalindeki motoru alırsın. 125cc için ne almaya ne satmaya değmez.
Uzun yol yapmayacaksan ki zaten scooter ile pek yapamazsın. Gerek yok. Kask ve eldiven aldan yeter eldiven kışın falan hem soğuktan korur hemde allah korusun düşersen falan elini korur. Montu a2 alınca alırsın mont dizlik sırtlık vs. Onlar şimdi gereksiz.O zaman 2 sene bekleyeceğim hem bu 125CC scooterla trafik tecrübem olur fakat ben kask dışı ekipman kullanmıyorum sorun olur mu ve mont eldiven alırsam çok mu fazla olur 125 CC bir scooter için bir arkadaşımla konuştuğumda gerek yok kanka kask al yeter zaten scooter sürüyorsun demişti.
Hayır olmaz. Beygir ve torkları hemen hemen aynıdır. Sonuçta hacim aynı belki naked bir motor üç beş kilometre fazla hız yapabilir o kadar.O zaman 2 sene bekleyeceğim hem bu 125CC scooterla trafik tecrübem olur fakat ben kask dışı ekipman kullanmıyorum sorun olur mu ve mont eldiven alırsam çok mu fazla olur 125 CC bir scooter için bir arkadaşımla konuştuğumda gerek yok kanka kask al yeter zaten scooter sürüyorsun demişti.
Naked bir 125CC motorla 125CC bir scooter arasında güç fakı çok oluyor mu?