Şu an motor almak mantikli mi?

Biliyorum hocam kafam karıştı debriyaj yerine vites yazdım her neyse ilk motor tecrübem olacak Antalya merkezde yaşıyorum sizce cub mu yoksa skuter mi almalıyım.
Şöyle ki jantları büyük olduğu için bozuk yollarda cub daha konforlu olur ancak genel olarak depolama alanını da göz önüne alınca skuter daha mantıklı oluyor. Ben de skuter ile başladım motor kullanmaya. Motorun trafikteki yerini ve yapılması-yapılmaması gerekenleri öğrendikten sonra A ehliyetimi alıp ilk vitesli motorumu aldım. Trafikte ne yapmam gerektiğini bildiğim için de tek alışmam gereken debriyaj oldu. Hiç zorlanmadım. Sana da bu şekilde tavsiye ederim.

Yeni düzenlemeden dolayı eldeki motorları çıkarmak ya da plakalandırmak zorundalar. O yüzden kampanya üstüne kampanya yapıyorlar. 250 Adventure 200 bin TL nakit alımda, daha ucuzu da bulunabilir. 390 Adventure 270 bin TL. CRF Rally 200 bin TL sıfırı. İkinci el 5-10 bin km fiyatının neredeyse 40-50 bin TL altına sıfırı bulunabiliyior.

Yeni düzenlemeden dolayı eldeki motorları çıkarmak ya da plakalandırmak zorundalar. O yüzden kampanya üstüne kampanya yapıyorlar. 250 adventure 200 bin TL nakit alımda, daha ucuzu da bulunabilir. 390 adventure 270 bin TL. Crf Rally 200 bin TL sıfırı. İkinci el 5-10 bin km fiyatının neredeyse 40-50 bin TL altına sıfırı bulunabiliyior.

Evet hocam onun için bu yıl pederi ikna etmek istiyorum yoksa 2025 Mayıs da almama izin verecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı