Motor almak için para biriktirmek adına inşaatta çalışılır mı?

rostra

Femtopat
Daha fazla  
Yaş 18 fiziksel yeterlilik var. Ankara'da oturuyorum üniversiteye gitmeden altıma motor çekme planım var ama iş lazım ve bu işin parasının da biraz tuzlu olması lazım amacıyla inşaat düşünmeye başladım. Girsem ne kadar alırım düz işçi olarak? Ve tanıdık falan yok evimin yanında inşaat var direk gidip "abi amele lazım mı" mı demem lazım bilemedim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş 18 fiziksel yeterlilik var. Ankara'da oturuyorum üniversiteye gitmeden altıma motor çekme planım var ama iş lazım ve bu işin parasının da biraz tuzlu olması lazım amacıyla inşaat düşünmeye başladım. Girsem ne kadar alırım düz işçi olarak? Ve tanıdık falan yok evimin yanında inşaat var direk gidip "abi amele lazım mı" mı demem lazım bilemedim, teşekkürler.
Fazla bi bilgim yok ama ekleme amacıyla yazmak gerekirse, kalıcı rahatsızlıklar edindiğin kesin ve elin kolun hep yara olur hızlı pislenirsin.Calisacaksan babanın yanında falan çalış ya da daha iyi bir yer bul.Gece dönercisi falan iyi olabilir uyumuyorsan, sabah aktivitelerini yaparsın gece de çalışırsın zaten paranı kazanırsın.Ama motor almak için inşaatta çalışmak akıl kârı gelmiyor bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı