K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 28 Kasım 2023 #11 ghostrtr dedi: Halihazırda motor ehliyetiniz olsa bile araba ehliyeti alırken yine aynı parayı ödeyeceksiniz. Eğer amacınız sadece motor kullanmak değilse 18'e girmeden ehliyet almak mantıksız. Genişletmek için tıkla... spriggan dedi: Bildiğim kadarıyla hemen hemen fark etmiyor. Çünkü direksiyon dersi ve direksiyon sınavı için ödüyorsun. Yani her türlü senden o parayı alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun bu cevabı bekliyordum işte.
ghostrtr dedi: Halihazırda motor ehliyetiniz olsa bile araba ehliyeti alırken yine aynı parayı ödeyeceksiniz. Eğer amacınız sadece motor kullanmak değilse 18'e girmeden ehliyet almak mantıksız. Genişletmek için tıkla... spriggan dedi: Bildiğim kadarıyla hemen hemen fark etmiyor. Çünkü direksiyon dersi ve direksiyon sınavı için ödüyorsun. Yani her türlü senden o parayı alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun bu cevabı bekliyordum işte.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 28 Kasım 2023 #12 Kaan Diktaş dedi: Anladım hocam sağ olun bu cevabı bekliyordum işte. Genişletmek için tıkla... Sen bir sürücü kursuna gidip konuş yine de. Belki ön kayıt vardır. Bu durum içinde onlardan bilgi iste.
Kaan Diktaş dedi: Anladım hocam sağ olun bu cevabı bekliyordum işte. Genişletmek için tıkla... Sen bir sürücü kursuna gidip konuş yine de. Belki ön kayıt vardır. Bu durum içinde onlardan bilgi iste.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 28 Kasım 2023 #13 spriggan dedi: Sen bir sürücü kursuna gidip konuş yine de. Belki ön kayıt vardır. Bu durum içinde onlardan bilgi iste. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam teşekkür ederim.
spriggan dedi: Sen bir sürücü kursuna gidip konuş yine de. Belki ön kayıt vardır. Bu durum içinde onlardan bilgi iste. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam teşekkür ederim.