Motor kaskı yakışmıyor diye siyah vizör alınır mı?

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
Amcamla 50CC scooter aldık, bugün kask aldık ve kaskı takınca sincap gibi oluyorum yanaklarım şişiyor bu yüzden kask takasım gelmiyor. Siyah vizör alacağım. Sizden isteğim açık kask olduğu için buna uygun siyah vizör önerir misiniz?

"Kaskı takınca sincap gibi oluyorum, yanaklarım şişiyor."

Nefes alabiliyorsanız, bu kaskı doğru beden aldığınızı gösterir. Bunda bir problem yok. Görünüş açısından da normal.

Sen sokakta 20 30 ile giderken kim umursayacak senin sincap mı yoksa Kenan İmirzalıoğlu olup olmadığını, ama rahat edemezsen alabilirsin.
Harika bir örnek. 😂

@GodsLonelyMan Kaskınızın modeli de lazım bize ayrıca.

Sen sokakta 20 30 ile giderken kim umursayacak senin sincap mı yoksa kenan imirzalıoğlu olup olmadığını, ama rahat edemezsen alabilirsin.

Hocam harikasınız akşam akşam güldürdünüz. Haklılık payınız var ama rahat olamıyorum.

Hocam harikasınız akşam akşam güldürdünüz. Haklılık payınız var ama rahat olamıyorum.

Ne kadar sıktığına göre 1 2 beden büyük alın (yanlış anlaşılma, ben çok sıkıyor sandım dislike atmayın, sadece yanlış anlaşılma🥶)

Son düzenleme:
Sc
"Kaskı takınca sincap gibi oluyorum, yanaklarım şişiyor."

Nefes alabiliyorsanız, bu kaskı doğru beden aldığınızı gösterir. Bunda bir problem yok. Görünüş açısından da normal.

Harika bir örnek. 😂

@GodsLonelyMan Kaskınızın modeli de lazım bize ayrıca.

Benim düşüncem çok da önemli değil; fakat illa rahatsız oluyorsan, kaskının marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim. (Bu arada, sincaplar tatlı olur ya, takma bu kadar.)
Kaskınızın modeli nedir?
Scharf jk 526

Ne kadar sıktığına göre 1 2 beden büyük alın.

Sıkmıyor sadece yanaklarım ön taraftan öyle duruyor hafif baskı uyguladığından.

Daha önce hiç böyle bir marka duymadım. Bu markanın da siyah vizörünü dışardan satacağını zannetmiyorum bi ilanlara baktım da. Keşke bir sorsaydınız kaskı almadan önce. Almanızın önermezdik.

Ne kadar sıktığına göre 1 2 beden büyük alın.
Tişört değil bu. Bilmediğiniz konular hakkında insanların canlarını tehlikeye atacak yorumlar yapmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı