ayberkmv1
Hectopat
Daha fazla
Değil ama illaki tehlike barındırıyor yani sen ne kadar düzgün sürsende biri gelip sana çarpabilir 2 3 ay önce 4 yol ağzında beklerken Mercedes'li biri arkadan vurdu yaşlı başlı biri çok defa ölümden döndüm araba olması önemli değil motorda olur gece 1 gibi arkadaşımla dönerken 4 yol ağzından geçiyordum sağ taraftan PCX'li biri bayağı hızlı bir şekilde farlar kapalı bir de otomatik motor sesi yok dencek kadar az geliyor milim milime kurtulmuştuk vursaydı arkadaki arkadaşım yüksek ihtimal ölmüş olacaktı kaskıda yoktu bir de sana bağlı ben motor almadan önce motovlog izlerken yaptıkları çok korkunç geliyordu yapamam falan diyordum şimdi gram korku yok en son 2 hafta önce kaza yaptım o gece tektim canım sıkıldığı için kavşakta falan bayağı kaydırıyordum motoru eve dönerken son kaydırayım dedim herhalde tam hatırlamıyorum yerde yağ varmış biraz yokuş aşağı idi motor teker sardı beni üstünden attı motor sürüklendi ben 2 takla attım kollarımda yanıklar ve yarıklar vardı 3 4 gün sonra tekrar sürmeye devam ettim biraz korku gelmeye başlamıştı şimdi yine gitti kendini dizginlemen lazım ben beceremiyorum yüksek ihtimal ergenlik yüzünden bir de trafiği okumak önemli bir anda kırma durumları oluyor ama suçlu değiller çünkü çoğu motoru görmüyor.