Merhaba, motor takozunun degismesi gerekiyorsa trim sesi yapar mi on taraflarda?
Motoru şaseye bağlayan parçayı diyor galiba.Motor takozu derken? Koruma takozu mu?
Tam sıkılmamışsa yapabilir.
Motor takozu derken? Koruma takozu mu?
Tam sıkılmamışsa yapabilir.
Motoru sabitleyen galiba hocam, zamanla asinabiliyor eskiyebiliyor ve motorun titresimi artabiliyor. Bu takoz eskidiginde ses yapar mi?Motor takozu motorun titreşimini şaseye düzgün bir şekilde dağıtamıyorsa yapabilir.
Motoru şaseye bağlayan parçayı diyor galiba.
Eskiyince değilde yani evet eskiyincede yapabilir en son ne zaman değişti? Çok zaman geçmediyse iyi sıkılmamıştır.Motoru sabitleyen galiba hocam, zamanla asinabiliyor eskiyebiliyor ve motorun titresimi artabiliyor. Bu takoz eskidiginde ses yapar mi?
Evet hocam.Motor kulağını demiyor musunuz?
Evet hocam.
Hocam soruyu biraz yanlis sordum zannedersem, kisa ve oz tekrar soruyorum, motor titresimli bir motor normalde de ve son zamanlarda psikolojik mi bilmiyorum bir tik daha titresim artti gibi, degismesine gerek var mi sizce?Farklı sebepten de olabilir takozdanda olabilir baktırmak lazım. Net bir cevap vermek zor.
Hocam soruyu biraz yanlış sordum zannedersem, kisa ve oz tekrar soruyorum, motor titresimli bir motor normalde de ve son zamanlarda psikolojik mi bilmiyorum bir tik daha titresim artti gibi, degismesine gerek var mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.