Ayriyetten eğitim herşeydir ileri sürüş eğitimi çok önemlidir motosiklet sürmek isteyen herkes yani kendisine ben motosiklet tutkunuyum bu benim hayatımın bir parçası diyen herkese ileri sürüş eğitimi almasını öneririm.
Ayrıca hiç büyük cc motosiklet sürdünüz mü ? Deneyiminiz nedir ? Çünkü sürseydiniz böyle yorum yapmazdınız.
Tamam 10 yaşında 1250cc motor sürüyor senin mantığına göre 5 yaşında 250 300cc motor hadi bilemedin 125cc motor sürüyordu diyelim 5 yaşında ben şahsen daha bisiklet süremiyordum. Bu da büyük bir başarı bence. Ayrıca orası brezilya o motorlar da çalıntı. Kartellerin motorları ama konumuz bu değil konumuz şu o çocukların aileleri motorcu değil. O çocuklarda kendi başlarına öğrendi brezilyada öyle bir kavram yok.10 yaşındaki bu çocuklar büyük ihtimal motorlarla çok uğraşan bir ailenin veya büyüklerin içinde doğdu, ufak motorlar ile küçüklükten haşır neşir olup büyük motorlara geçtiler. Adam eşeğe binmeyi yeni öğrendim diyor sen deveye hendek atlat diyorsun. Tarsus'ta Vs'de de var çocukluktan büyük motor sürenler var ama onlar motorcuların olduğu bir ortamın içinde büyüyen bu konularla alakaları en ufakken başlayan çocuklar.
Ayrıca hiç büyük cc motosiklet sürdünüz mü ? Deneyiminiz nedir ? Çünkü sürseydiniz böyle yorum yapmazdınız.