Motordan düştüm hasar var

Bende aynısını motorluların yaptığını görüyorum...
Motorcuların serserileri zaten tam serseri oluyor hocam. Kask takmayanı mı dersin, şehir içinde hız yapanı mı, ön kaldıranı mı? Bu tip motorculardan nefret ediyorum zaten. Ancak arabalıların yüzde 75i motorcuları görmüyor. Burada bahsetmek istediğim taraf tutmadığım. Ancak motosikletin doğru kullanımda ve trafikteki diğer insanların doğru yaklaşımıyla güvenli olduğunu belirtiyorum.

Geçmiş olsun ne yazık ki türkiyede trafik kültürü yok denecek kadar az.

Bu tarz şeyleri düşe kalka öğreneceksin canını sıkma kaza sonuçta olabilir sana bir şey olmasın

Geçmiş olsun. Motor böyledir hocam risklidir. Türkiye de motor kullanılmaz. Siz hatasız olsanız da başkasının hatası yüzünden bile feci kazalar yaşayabilirsiniz.

Bizim bi arkadaş normal yolunda giderken ters yönden gelen bi arabayla kafa kafaya girdi. Motorun gidonu çocuğun karnına girdi karnında boylu boyunca yarık oluştu. 23 gün komada kaldı sonra uyandı ameliyatları hala devam ediyor. Bi süre iç organları dışarda gezdiğini bile gördüm. Geçende bi aile dostumuz yine kaza geçirdi o hala komada son bildiğim kadarıyla. Kolu kangren olmuş kazadan dolayı kestiler geçenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…