Motordan düştüm hasar var

Bende aynısını motorluların yaptığını görüyorum...
Motorcuların serserileri zaten tam serseri oluyor hocam. Kask takmayanı mı dersin, şehir içinde hız yapanı mı, ön kaldıranı mı? Bu tip motorculardan nefret ediyorum zaten. Ancak arabalıların yüzde 75i motorcuları görmüyor. Burada bahsetmek istediğim taraf tutmadığım. Ancak motosikletin doğru kullanımda ve trafikteki diğer insanların doğru yaklaşımıyla güvenli olduğunu belirtiyorum.

Merhaba öncelikle.
Ben birkaç hafta önce ilk motorumu aldım, TVS Raider 125. daha önce bir motor tecrübem olmamıştı fakat bu birkaç haftada iyice kavradım motoru. Bugün, birkaç saat önce ara sokakta 25km/s ile giderken önümdeki taksinin yolcu almak için ani fren yapmasıyla ben de yaptım fakat motor kaydı ve sola yatarak asfalta sürtündü. Sol tarafta gidonda, barda, viteste ve bir iki ufak yerde ufak çizikler ve 1-2 tane de boya kalkması var. Debriyaj manetinin ucu kırıldı. Canım acayip sıkkın, moralim bozuk. Bu durum normal bir durum mu, motorcular bunu ne sıklıkla yaşıyor ve motoru satarken fiyatını ne kadar etkiler acaba? Şimdiden teşekkür ederim...

Bu tarz şeyleri düşe kalka öğreneceksin canını sıkma kaza sonuçta olabilir sana bir şey olmasın

Geçmiş olsun. Motor böyledir hocam risklidir. Türkiye de motor kullanılmaz. Siz hatasız olsanız da başkasının hatası yüzünden bile feci kazalar yaşayabilirsiniz.

Bizim bi arkadaş normal yolunda giderken ters yönden gelen bi arabayla kafa kafaya girdi. Motorun gidonu çocuğun karnına girdi karnında boylu boyunca yarık oluştu. 23 gün komada kaldı sonra uyandı ameliyatları hala devam ediyor. Bi süre iç organları dışarda gezdiğini bile gördüm. Geçende bi aile dostumuz yine kaza geçirdi o hala komada son bildiğim kadarıyla. Kolu kangren olmuş kazadan dolayı kestiler geçenlerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı