Motorlara %400 zam mı gelecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kesin bir şey diyemem ancak gidişatta öyle bir durum söz konusu değil gibi. Dövizde uzun süredir ani dalgalanmalar olmuyor, enflasyonda da düşüş eğiliminde durum bu iken 3,4 katı zamlar gelmez muhtemelen.
Bende çevremde duyuyorum bu yüzden bazı arkadaşlarım 2025e girmeden motor almaya çalışıyor. Tabii bende satarsam motorumu hemen alacağım. Ne kadar doğru bilgi bilmiyorum.
Bunu bilemeyiz. Zaten fiyatları da devlet belirlemiyor. Yıl başında döviz yine yukarılara fırlamazsa muhtemelen bu oranlarda zam olmaz. Ancak şu anda motorlar kampanyalı ve şu anki piyasada oldukça uyguna satılıyor. Hiç zam gelmese bile piyasadaki fiyatlar kampanyalar bittiği için yükselecektir.
Hepinize teşekkürler, inşallah zam gelmez.

Merhaba, motorlara 2025 yılında %400 zam geleceği söyleniyor. Bu konu doğru mu? Doğruysa belirli bir kısma mı yoksa genel mi?
Bugün honda fiyat listesine ufak bir zam geldi. Tam kampanyaların olduğu günlerde olması beni şaşırttı açıkçası.

Merhaba, motorlara 2025 yılında %400 zam geleceği söyleniyor. Bu konu doğru mu? Doğruysa belirli bir kısma mı yoksa genel mi?
Yalan. Euro5+ diyerek insanlara elde kalan 2024-2023 motorları biraz daha ucuza kakalıyorlar. Yılbaşından sonra gelecek en kral zam 10Bin TL.

İnandırıcı değil 2025'in sonunda bile 100% zam gelmesi zor gibi ama burası Türkiye imkansız diyebileceğimiz bir şey yok dolar bir haftada 10TL'den 18 civarlarını gördü. Yine de fiyatlar epey artacak bu bahsettiğiniz kadar olmasa da. Bir de böyle bir zam gelecek olsa bile bir anda gelmesi imkansız 1 yıl içinde sürekli az az şekilde artarak gelir zamlar. Motor alacaksanız aralık'tan önce almaya çalışın çünkü aralık ayında başlayacaktır zam gelmeye ve 1 Ocak'tan sonra tüm motorlara az veya çok zam gelecektir büyük ihtimalle.

%400 nedir? Maşallah diyecektim fakat eski habermiş. %100 de yapmıyorlar, %400 nedir? El insaf. Motor alacaklara hızlı bir şekilde almasını tavsiye ederim. Şu an kredi notumuz düzelmiş olarak gözüküyor fakat tekrardan düşebilir. Düşer ise, vergiler kaçınılmazdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı