Gamblecore Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Benzine ethanol döksem.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2022 #2 Eskiyse hem motor olarak aşınmıştır hem de zinciri körelmiştir. Yağlamak ve zinciri değiştirmek çözüm olabilir. Farklı oktanlarda yakıt kullanmak motora zarar verebilir veya çalışmasını engelleyebilir. Denenmesini tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
Eskiyse hem motor olarak aşınmıştır hem de zinciri körelmiştir. Yağlamak ve zinciri değiştirmek çözüm olabilir. Farklı oktanlarda yakıt kullanmak motora zarar verebilir veya çalışmasını engelleyebilir. Denenmesini tavsiye etmem.
KS KS Gamblecore Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #3 Cruslan dedi: Eskiyse hem motor olarak aşınmıştır hem de zinciri körelmiştir. Yağlamak ve zinciri değiştirmek çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha yeni temizledim motoru tanzikli suyla 2 3 gün kurumasını bekledim hiçbir şans yok mu yağlı benzin kullanıyorum ayrıca. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Eskiyse hem motor olarak aşınmıştır hem de zinciri körelmiştir. Yağlamak ve zinciri değiştirmek çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha yeni temizledim motoru tanzikli suyla 2 3 gün kurumasını bekledim hiçbir şans yok mu yağlı benzin kullanıyorum ayrıca.