Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Bu aracı kullanarak Motorola telefonunuzu bir tıklamayla ROOT edilmiş hale getirebilirsiniz.

Kod:
  This root method is known to work on the following Motorola devices:
  o    Motorola Cliq and Cliq 2
  o    Motorola DROID, DROID Pro, DROID 2 Global, and DROID 3
  o    Motorola DROID X and DROID X2
  o    Motorola DROID Bionic

Burada yazan telefonlar dışında bu yöntem Motorola ATRIX için de çalışıyor. 2 tane ATRIX'imi bu aracı kullanarak başarılde ROOT yetkisine sahip hale getirdim.

Yapılması Gerekenler -

Adım 1 - Arşivden çıkardığınız klasörün içindeki Pete's Motorola Root Tools.exe dosyasını çalıştırın.

Adım 2 - Telefonunuzu bilgisayara USB Kablosu ile bağlayınız ve gerekli sürücülerin tanımlanması için Başarıyla Yüklendiğini görene kadar bekleyiniz.

Adım 3 - Programın ekranından Root My Phone'ye tıklayın ve gerekli işlemlerin yapılmasını bekleyin. (İşlemler yapılırken telefonunuz birkaç kez yeniden başlatılacak. Telefonunuzu ellemeyin.

İşlemler tamamlandıktan sonra program ekranında Congratulations : your phone should now be rooted (after one more reboot) ! şeklinde bir yazı çıkacak. Artık telefonunuz ROOT yetkilerine sahip

EK : Yapılması gereken birkaç ek işlem daha :

Marketten SuperUser uygulamasını güncelleyin. Güncelledikten sonra programı çalıştırın. İnfo kısmından Su Binary'i güncelleştirin.

Artık her şey hazır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…