Daha fazla
- Meslek
- Doktor
Bu aracı kullanarak Motorola telefonunuzu bir tıklamayla ROOT edilmiş hale getirebilirsiniz.
Burada yazan telefonlar dışında bu yöntem Motorola ATRIX için de çalışıyor. 2 tane ATRIX'imi bu aracı kullanarak başarılde ROOT yetkisine sahip hale getirdim.
Yapılması Gerekenler -
Adım 1 - Arşivden çıkardığınız klasörün içindeki Pete's Motorola Root Tools.exe dosyasını çalıştırın.
Adım 2 - Telefonunuzu bilgisayara USB Kablosu ile bağlayınız ve gerekli sürücülerin tanımlanması için Başarıyla Yüklendiğini görene kadar bekleyiniz.
Adım 3 - Programın ekranından Root My Phone'ye tıklayın ve gerekli işlemlerin yapılmasını bekleyin. (İşlemler yapılırken telefonunuz birkaç kez yeniden başlatılacak. Telefonunuzu ellemeyin.
İşlemler tamamlandıktan sonra program ekranında Congratulations : your phone should now be rooted (after one more reboot) ! şeklinde bir yazı çıkacak. Artık telefonunuz ROOT yetkilerine sahip
EK : Yapılması gereken birkaç ek işlem daha :
Marketten SuperUser uygulamasını güncelleyin. Güncelledikten sonra programı çalıştırın. İnfo kısmından Su Binary'i güncelleştirin.
Artık her şey hazır !
Kod:
This root method is known to work on the following Motorola devices:
o Motorola Cliq and Cliq 2
o Motorola DROID, DROID Pro, DROID 2 Global, and DROID 3
o Motorola DROID X and DROID X2
o Motorola DROID Bionic
Burada yazan telefonlar dışında bu yöntem Motorola ATRIX için de çalışıyor. 2 tane ATRIX'imi bu aracı kullanarak başarılde ROOT yetkisine sahip hale getirdim.
Yapılması Gerekenler -
[*=1]Bütün verilerinizi yedekleyin. (Her ihtimale karşı)
[*=1]Bu adresten https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/88481 bilgisayarınıza USB Sürücülerini indirip yükleyiniz.
[*=1]Ayarlar - Uygulamalar -Geliştirme kısmından USB Hata Ayıklama modunu etkinleştirin.
[*=1]Telefonunuzun şarjının yeterli düzeyde olduğundan emin olun.
[*=1]Bu adresten https://www.dropbox.com/s/zj2iaa2k814aoio/PetesMotorolaRootTools_v1.07.zip kullanacağımız aracı indirip ve arşivden çıkartın.
[*=1]Sorumluluk reddi – Bu rehberden dolayı telefonunuzda bir şeyleri çorba ederseniz Technopat sorumlu tutulamaz. Bütün risk size aittir.
Adım 2 - Telefonunuzu bilgisayara USB Kablosu ile bağlayınız ve gerekli sürücülerin tanımlanması için Başarıyla Yüklendiğini görene kadar bekleyiniz.
Adım 3 - Programın ekranından Root My Phone'ye tıklayın ve gerekli işlemlerin yapılmasını bekleyin. (İşlemler yapılırken telefonunuz birkaç kez yeniden başlatılacak. Telefonunuzu ellemeyin.

İşlemler tamamlandıktan sonra program ekranında Congratulations : your phone should now be rooted (after one more reboot) ! şeklinde bir yazı çıkacak. Artık telefonunuz ROOT yetkilerine sahip
EK : Yapılması gereken birkaç ek işlem daha :
Marketten SuperUser uygulamasını güncelleyin. Güncelledikten sonra programı çalıştırın. İnfo kısmından Su Binary'i güncelleştirin.
Artık her şey hazır !