Motorola Moto 360 alınır mı?

emn5805

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Cihaz çıkalı bayağı süre oldu fakat 300 TL'ye temiz az kullanılmış buldum ve adamla anlaşmak üzereyim. Sizce önerir misiniz? Hala alınır mı? Çünkü 300 TL bandında bileklik değil akıllı saat pek yok doğru dürüst ve Android wear işletim sistemine sahip moto 360 buldum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk çıkan akıllı saatlerden biri. Çok eski. Pil ömrü zaten kısa olan akıllı saatlerde pilin eskimesi sonucu pilin performansını yitirmesi nedeniyle pil ömrü çok kısa olacaktır. 300 liraya alınabilir diye düşünüyorum ancak beklentinizi çok yükseltmeyin.

İlk çıkan akıllı saatlerden biri. Çok eski. Pil ömrü zaten kısa olan akıllı saatlerde pilin eskimesi sonucu pilin performansını yitirmesi nedeniyle pil ömrü çok kısa olacaktır. 300 liraya alınabilir diye düşünüyorum ancak beklentinizi çok yükseltmeyin.
Doğru diyorsunuz eski bir saat. Hoşuma giden özellikleri wear os kullanması. Uygulama desteği çok fazla ve de dahili mikrofon benim gündelik yaşamımı kolaylaştırıyor. Tasarımını beğeniyorum. 300 tl bandında wear os bir akıllı saat yok benim bildiğim yeni akıllı saatlerden. Mesela amazefit bip bile ilgilimi çekmiyor. Tarzım daha çok akıllı telefon gibi olan akıllı saatler. Bütün bunlara rağmen sizce değer mi?

Kullanmadığım için bilmiyorum. Eski olması zaten pil ömrü az olan cihazın daha da az pil ömrü olması onu kullanışsız kılacak ve sizi yarı yolda bırakacaktır kanaatindeyim. Ve bu gibi kişisel cihazların ikinci el olarak alınmasına karşıyım. Başkasının kolunda saatlerce ter vs. ile temas etti. İleride sağlık sorunlarına yol açabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı