Motorola Razr Tamiri İmkansıza Yakın

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Motorola Razr Tamiri İmkansıza Yakın
Motorola Razr Tamiri

iFixit, Motorola Razr tamiri konusunda ciddi anlamda zorlanmış. iFixit tarafından parçalarına ayrılan katlanabilir akıllı telefon Motorola Razr, tamir konusunda hiç de ümit vermiyor. Katlanabilir ekranlı akıllı telefonların oldukça kompleks ve ...

Devamı: Motorola Razr Tamiri İmkansıza Yakın
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Millet şu telefonu almak için neden bu kadar çıldırdı, ne özelliği var katlanabilir olmasından başka? Bilmediğim için soruyorum; ucuz olması mı, performansının fiyatına göre fazlaca yüksek olması mı, su geçirmemesi mi, kullanım süresinin fazla olması mı? Birkaç yerde aynı haberi görmüştüm, stok yetiştirmekte güçlük çekiyorlarmış, vesaire.

Millet şu telefonu almak için neden bu kadar çıldırdı, ne özelliği var katlanabilir olmasından başka? Bilmediğim için soruyorum; ucuz olması mı, performansının fiyatına göre fazlaca yüksek olması mı, su geçirmemesi mi, kullanım süresinin fazla olması mı? Birkaç yerde aynı haberi görmüştüm, stok yetiştirmekte güçlük çekiyorlarmış, vesaire.
Yeni teknoloji ve ilgi çekiyor. Refah seviyesi yüksek ülkelerde insanlar parayı çok dert etmeyince böyle şeylere harcayabiliyor.
Ayrıca genelde amiral gemisi dediğimiz türden oldukları için dolu dolu telefonlar oluyor. Ve havalı sayılabilir, kimsede olmadığı için.
Mesela bir Galaxy Fold ile gelse arkadaşınız yanınıza, merak edip bakmaz, evirip çevirmez misiniz?

Refah seviyesi yüksek ülkelerde insanlar parayı çok dert etmeyince böyle şeylere harcayabiliyor.
Avrupa ve Amerika fiyatları pahalı değil. Amerika'da 1800$, Avrupa fiyatı ise 1700€.
Bu ülkelerdeki diğer modellere göre pahalı kalıyorlar ama burası gibi de uçuk fiyatlarda değiller.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı