Motorola XT910 Nasıl Sizce?

Makaleler
12
Yer
İzmit
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Sizce XT910 nasıldır. Donanım olarak çok iyi fakat kalitesi nasıldır?
Android güncellemeleri ne zamana kadar gidecektir?
Mevcut son Android sürümü kaç?

Max. 850 TL bütçem var.

Telefonun Özellikleri:

-Bluetooth 4.0 desteği
-16 GB dahili hafıza
-1 GB RAM
-8 MP ön kamera
-ARM Cortex A9 Dual-Core 1200 MHZ işlemci
-540x960 çözünürlük
-4.3" ekran boyutu
-Super Amoled Ekran
-7.1 mm incelik
-1080p video kaydı
-256 PPI pixel yoğunluğu
-127 gram ağırlık
-Flash desteği mevcut
-3G ve Wifi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

motorola-razr.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telefonun tek sıkıntısı Motorola da ne diyen arkadaşların olur herhalde :) Kaçırılmayacak bir fırsat gibi duruyor. Özellik olarak diyecek bir şeyim yok sadece görünüşü belki sıkıntı yaratabilir. Fotoğraflardan çok hoş gözükmedi gözüme. Tabii alacak olan sensin senin hoşuna gittiyse sıkıntı yok :)

Gerçekten donanım olarak çok çok iyi bir telefon fakat garanti durumunda oluşacak sorun olur mu veya Android güncellemeleri gelir mi bunlarda biraz sıkıntım var. Hem bin kişiden birinde olan bir telefon bu. Bu konuda da çok iyi. Eskiden herkesin elinde Star Wifi olurdu, şimdi de Ace var. :)

Görünüşte tek sıkıntım kameranın biraz çıkıntılı olması.

Bu fiyata bu özellikler gerçekten muhteşem. Fiyatı daha düşer mi bilmem gerçi tek sıkıntın o olabilir :)

Ben Motorola ATRIX'i aldığımda 890 TL'ydi. O fiyata bile Fiyat-Performans ürünüydü. Sonra 580 TL'ye kadar düştü. Bu telefonda da aynı şey olur mu bilmiyorum :)

Son Android sürümü bildiğim kadarıyla 4.2
Sanırım Wi-Fi hatalı. Bir çok kullanıcı yorum olarak Wi-Fi yazılımı hatalı, Wi-Fi çekim gücü az gibi yorumlar yazmışlar. Yazılım desteğide kötü falan demişler. Gerçi Root falan atarsın. Motorola'yıda Google almış yazılıma önem verebilirler. Telefon önerisi istememişsin ama S3 minide olabilir.

Son Android sürümü bildiğim kadarıyla 4.2
Sanırım Wi-Fi hatalı. Bir çok kullanıcı yorum olarak Wi-Fi yazılımı hatalı, Wi-Fi çekim gücü az gibi yorumlar yazmışlar. Yazılım desteğide kötü falan demişler. Gerçi Root falan atarsın. Motorola'yıda Google almış yazılıma önem verebilirler. Telefon önerisi istememişsin ama S3 minide olabilir.

Bu telefon her yönüyle sIII'ten iyi. Tek eksisi Android güncellemesi olabilir diye düşünüyorum...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı