Motoru korumak için sadece kesilmez zincir yeterli mi?

• Konuyu başlatan Kents
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 79

Kents

Centipat
Daha fazla  
Hocam selamlar. Yakın zamanda TVS Raider aldım, fakat Armory'nin kesilmez zincirini aldım. Bütçem pek kalmadı, o yüzden disk kilidi alamadım. Bir süre alamayacağım gibi duruyor ama disk kilitsiz de pek rahat edemiyorum. 2-3 gün içinde rahat bir şekilde çalınma ihtimali var mı (İstanbul'dayım)?

Hocam selamlar. Yakın zamanda TVS Raider aldım, fakat Armory'nin kesilmez zincirini aldım. Bütçem pek kalmadı, o yüzden disk kilidi alamadım. Bir süre alamayacağım gibi duruyor ama disk kilitsiz de pek rahat edemiyorum. 2-3 gün içinde rahat bir şekilde çalınma ihtimali var mı (İstanbul'dayım)?
Ne kadar iyisini alırsan al sadece hırsızın çalma süresini uzatırsın

Kapalı otoparka koymak daha mantıklı, uyguna bulursanız öyle yapın. Aylık 1500 TL gibi bir tutar ödersiniz en azından çalındı mı derdi olmaz.

Valla en garantisi odur, onun dışında 24 saat açık bakkal falan varsa onun önüne falan park edin derim. Diğer seçenekler aşağı yukarı aynı zaten çalmak isteyen işi bilen biri için çok fark etmiyor. Birkaç kilit kombine yapabilirsiniz. Ben kapalı otoparka Kawasakilerin yanına bajaj motor koyduğum için hiç çalınma derdim olmuyor açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı