Motor kaçlık bilmiyorum ama 2.viteste sürekli kalkılmaz.1.vitesi süs olsun diye koymadılar sonuçta ve ara ara motoru son hıza cikartmaya çalış yol boşken yap.
Dediğim gibi korkumdan indiremiyorum 1. vitese burada büyük bir pazar yeri var orada sürekli olarak deneme yapa yapa alışayım artık zarar veriyorsa. 125CC'lik motor.
Benim motor 110CC 1.viteste arkadan sıkıştırılmamak için hızlı kalkıyorum 2.viteste kalkarsam arkadan vuracaklarmis gibi oluyor o yüzden mümkün olduğunca hızlı kalkıyorum sizde öyle yapın ama dikkat edin.
O korku bende 1. viteste oluyor 2. de mis gibi![]()
Ehliyetiniz olsaydi (ya da gercekten bunun egitimini almis olsaydiniz) bunu kontrol edebilirdiniz. Dikkatli olun trafikte.Evet. Mesela yolda gidiyordum. Denedim, motor birden çok yavaşladı. Arkadaki bana geçiriyordu az daha. O korku yüzünden bir daha 1'e indirmedim. Beni öne doğru atıyor. Sonra titriyor falan.
Ehliyetiniz olsaydi (ya da gercekten bunun egitimini almis olsaydiniz) bunu kontrol edebilirdiniz. Dikkatli olun trafikte.
Ehliyetim var zaten eğitimini de aldım aynı sorun eğitimde de vardı hoca bile çözemedi parkuru 2. viteste bitirmiştim sadece ilk başta kalkarken 1.den 2.ye atmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.