Motorum soğmadan 2. şarkı geldi

Sen çok bilgili bir abiye benziyorsun. Arkadaş Bir dahakine yapacağı bir şeyi sana danışsın uyar mı size?
Haddini aşmaya gerek yok.
Müzik herkesin çalışarak başarabileceği bir şey değil. Ses tonu, nefes tutma süresi, müzik algısı yoksa zaten ilerleyemez. Ayrıca eleştiri ve öneri istediğinde her şeye hazırlıklı olması lazım. Ben burada böyle yazarım ileride daha kötüsünü yazan çıkar.
Hocam bilgili abimiz her şeyin en iyisini bildiğine emin bence, geleceği falan görüyor baksanıza, adamın çalışsa bile yapamayacağını garantilemiş kafasında
Ben de sana cevap yazmaya uğraşıyorum. Boş yere.

Maalesef bunu bilemezsiniz, bir sürü kurslar var bunu yapmak için, böyle bir şey demek haddinize değil, yukarıdan ''Bu arkadaş müzik yapamaz.'' diye ayet gelirse o zaman o yoldan dönebilir

Adamın sanki 1000. şarkısı! Sen sanki ilk şarkında mükemmel yaptın da arkadaşa laf atıyorsun. Bak sen şu klavye delikanlısına! Boş boş konuşma.

Maalesef bunu bilemezsiniz, bir sürü kurslar var bunu yapmak için, böyle bir şey demek haddinize değil, yukarıdan ''Bu arkadaş müzik yapamaz.'' diye ayet gelirse o zaman o yoldan dönebilir
Eleştiri almak istemeseydi konuyu açmazdı. Neyin haddim olduğunu şükür ki bilebiliyorum.
Adamın sanki 1000. şarkısı! Sen sanki ilk şarkında mükemmel yaptın da arkadaşa laf atıyorsun. Bak sen şu klavye delikanlısına! Boş boş konuşma.
Format attığım zamanlar yedeklemiş olsaydım size göstermek isterdim. Klavye delikanlılığı gibi bir olay yok. Fikrimi yazdım.

Sen direkt adamın işe başlamasını engellemişsin. Nasıl yok?

Yaptığınız eleştiri değil yalnız Resmen adama ''Gelişemezsin olmaz bırak.'' diye kestirip atmışsın, eğer eleştirseydin şunları derdin:

''... kötü olmuş, ... kısmını kesebilirdin, bunlara dikkat etseydin daha güzel olurdu.'' Asıl eleştiri budur.

Sen direkt* adamın işe başlamasını engellemişsin. Nasıl yok?
Bunun neresi klavye delikanlılığı? Fikrimi açıkça belirtmişim.
Eleştiri sürekli yapıcı gelmez. Ben direkt çok kötü buldum ve bu şekilde eleştirdim.

Bunun neresi klavye delikanlılığı? Fikrimi açıkça belirtmişim.

Eleştiri sürekli yapıcı gelmez. Ben direkt çok kötü buldum ve bu şekilde eleştirdim.
Eğer yardım etmek isteseydiniz eleştiriniz bu şekilde olurdu, demek ki yardım etmek istememişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…