Motorumu nerede muhafaza edebilirim?

ErenKr

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda bir motor sahibi değilim fakat motor almayı düşünüyorum. Normal sokakta bulunan bir apartmanın 2. katında oturuyorum. (site değil yani onun için belirttim). Yaşadığım ilçe de alacağım motoru rahat bırakacaklarını sanmıyorum. Apartman içinde boşluk yok. Apartmanın önüne bağlayabilirim fakat yine de güvenemiyorum işte. Sizce nasıl muhafaza edebilirim. Bildiğiniz duyduğunuz alternatif bir yöntem var mıdır acaba?

16 mm kalınlığında kesilmediği iddia edilen zincirler var. Onları kullanabilirsin. Ayrıca turuncu takip cihazı takıp üstüne hareket sensörü ile sağlama alabilirsin. Alacağın motor ne olursa olsun sokakta hiçbir şekilde güvende olmayacaktır. O yüzden şu anki durumunda motosiklet almanı önermem. Yazık olabilir.

Şu anda bir motor sahibi değilim fakat motor almayı düşünüyorum. Normal sokakta bulunan bir apartmanın 2. katında oturuyorum. (site değil yani onun için belirttim). Yaşadığım ilçe de alacağım motoru rahat bırakacaklarını sanmıyorum. Apartman içinde boşluk yok. Apartmanın önüne bağlayabilirim fakat yine de güvenemiyorum işte. Sizce nasıl muhafaza edebilirim. Bildiğiniz duyduğunuz alternatif bir yöntem var mıdır acaba?

Bulunduğun yerde otopark varsa otoparka bırak sokakta motorunu çalmak isteyen adam her türlü çalar.

Benim evin karşısında site var gittim konuştum motorumu otoparkınıza koyabilir miyim aylık bi ücret karşılığı diye adamlar para bile istemedi 1 aydır koyuyorum motoru oraya. Sende evinin yakınında site varsa bi konuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı