Akeron
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Hocam otopark kısmı kapalı ama siteye normal insanların girdiği kısım açık. Motorda normal insanların girdiği kısımdan sığacak bir şey olduğu için uğraşan her türlü bir şekilde çıkartır ama aşırı fazla güvenlik kamerası olması güzel. Belki yönetimden istersem yönetim ofisine bile park etmeme izin verirler motoru. Bu arada dediğiniz çok mantıklı R6 yerine 250SR alıp parça ticareti hızlı dönen motorlardan kaçınmak iyi ama aynı zamanda herkes ikinci eli iyi olan motorları alın da diyor. Motoru alınca satma zamanınız gelince elinizde kalabilir çoğu motor, ikinci eli akan motorları tercih edin diyor çoğu motorcu satacağınız zaman hemen satabilesiniz diye işte.Kırılmaz zincir diye videosu çekilen ürünleri de kırıp çaldılar motorları tabi sen tedbiri elden bırakmamalısın. Eğer almayın düşündüğün motor 1000RR gibi R6 gibi ve modelli bir motorsa 2014 model ve üzeri gibi bunların talibi çok . Ben parçası peynir ekmek gibi satılan motorlara binmemeyi 50% koruma olarak görüyorum. Onun dışında GPS çok önemli bence de. İyi paran gider ama o pahalı kırılmaz denen zincirlerden alabilirsin disk kilidi hikaye bir balata spreyi ile çözüyorlar onu diye biliyorum. Böyle yani atıyorum 250SR alırsın en fazla çalınma riski daha az olur. Yada mütevazi bir scooterın olur çalınmaz PCX gibi nmax gibi motorlarında çalınma riskinin daha az olduğunu düşünüyorum. Kapalı garajın varmış zaten bu çok iyi.