Motosiklet alınır mı?

Yer
Bursa
Araba ehliyetim var fakat motordan hiç anlamıyorum. Araba çok pahalı olduğu için motor ehliyeti ve bir motor alıp istediğim yerlere kolayca ulaşım sağlamak istiyorum fakat ailem özellikle annem motor kullanmama kesinlikle karşı. Ben gezmek istiyorum ama elim kolum bağlı ne yapmalıyım?

Araba ehliyetim var fakat motordan hiç anlamıyorum. Araba çok pahalı olduğu için motor ehliyeti ve bir motor alıp istediğim yerlere kolayca ulaşım sağlamak istiyorum fakat ailem özellikle annem motor kullanmama kesinlikle karşı. Ben gezmek istiyorum ama elim kolum bağlı ne yapmalıyım?
Tek teker, motor üstünde yatma gibi saçma sapan huylarınız olmayacaksa gayet de alınır hocam. Arabadan daha rahatlık sağlar şehir içinde.

Önermem, tehlikeli. Rahat da değil. Eğer güvenli sürerim diyorsan da dikkatli sürmen gerek o da baya yorucu. Eğlence için arada bir sürülür ama ulaşım için hiç bulaşma.
Rahat değil ifadesini neye göre söylüyorsun? Racing motora binip rahat değil demek kadar saçma bir şey olamaz. Touring motorlar veya herhangi bir maxi scooterlar araba kadar konforludur. Ayrıca güvenli sürmenin nesi yorucu? Akan trafikte yüksek hızla filtreleme yapmayıp şerit ihlali yapmayacaksın, bu kadar. Belki 5 dakika geç gidersin gideceğin yere ama gayet güvenli gidersin.

Rahat değil ifadesini neye göre söylüyorsun? Racing motora binip rahat değil demek kadar saçma bir şey olamaz. Touring motorlar veya herhangi bir maxi scooterlar araba kadar konforludur. Ayrıca güvenli sürmenin nesi yorucu? Akan trafikte yüksek hızla filtreleme yapmayıp şerit ihlali yapmayacaksın, bu kadar. Belki 5 dakika geç gidersin gideceğin yere ama gayet güvenli gidersin.
Dominar 250 sürüyorum, touring motor. Ve evet rahat değil. Giy bakalım güneşin altında yazlık montu pişiyor musun pişmiyor musun? Tak kaskı 60'ı geç bir, rüzgar sesi kafanı şiririyor mu şişir miyor mu? 3 silindir altı al motoru bak bakalım titreşimden elin ayağın uyuşuyor mu uyuş muyor mu? Güvenliğe gelirsek, ben düşük hız yüksek hız açık kapalı yol fark etmez hiç filtreleme yapmam dümdüz araba gibi sürerim 7 senede 1 kere kaza yapmadım AMA 2 kere kırmızda arkamdan kamyon beni ezecekti 2 si de görmedim seni dedi. Kaç kere üzerime kırıldığını dengemi kaybettiğimi hatırlamıyorum bile. Yerler ıslak zank düşersin, araba üzerine kırar zank düşersin, yaya atlar zank düşersin say say bitmez. Bir kere sakat kaldın mı geri dönüşü yok, bunu da intörn dr olarak söylüyorum. Düştüm kalktım yola devam ettim değil olay. Bir kır bakalım femuru parçalı kırık şeklinde hayatın bitiyor eski rutinine bir daha dönemiyorsun. Zevkli mi EVET. Güvenli mi HAYIR.

Eğer ağır kış geçirken bir şehirdeyseniz buna katılıyorum ama değilseniz asla katılmıyorum. Motosikletten daha kolay, rahat ve hızlı bir ulaşım aracı yok şehir içi için. Eğer büyük CC kullanıyorsanız da uzun yol için sizden hızlısı yok.
Yüksek cc uzun yol çok rahat katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı