Motosiklet alma süreci nasıldır?

emirhann.yalcinn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben motoru alacağım, arkadaşla anlaştım. Noter süreci nasıl olacak? Yeni sigorta aşamaları gelmiş. Anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben motoru alacağım, arkadaşla anlaştım. Noter süreci nasıl olacak? Yeni sigorta aşamaları gelmiş. Anlatır mısınız?

Sıfır alıyorsan aldığın bayii sana geçiçi belgeler verecek sigorta yaptırmaya git zaten sadece oturuyorsun onlar sana söylüyor, yaptırdıktan sonra da notere gideceksin sana verdikleri belgeyi onlara vereceksin eğer noter boşsa en fazla 10 dk sürer sonra da şoförler odasına gidip plakanı çıkartacaksın.

Notere gitmeden kimliklerin motorun ruhsatı hazır olsun motorun borcu cezası olmasın.
Önemlisi notere gitmeden kendi trafik sigortanı yaptır zorunlu oldu noterde sigortanı kontrol edecek yoksa satışı yapmaz noterde evrakları verin kontrol etsin sözleşmeyi imzalayın ücreti öde satış tamamdır eskiden 15 gün sigorta devam ediyordu o bitti artık sen almadan sigorta şart.

Notere gitmeden kimliklerin motorun ruhsatı hazır olsun motorun borcu cezası olmasın.
Önemlisi notere gitmeden kendi trafik sigortanı yaptır zorunlu oldu noterde sigortanı kontrol edecek yoksa satışı yapmaz noterde evrakları verin kontrol etsin sözleşmeyi imzalayın ücreti öde satış tamamdır eskiden 15 gün sigorta devam ediyordu o bitti artık sen almadan sigorta şart.

Kral sigortayı yaptırdık diyelim alacağım kişi motoru satmaktan vazgeçti sigortam yanar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı