Motosikleti yılbaşı LED'leriyle ile kaplamak yasak mı?

BartuD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yılbaşı gecesi için motoru arabaların yaptığı gibi LED'le kaplama planım var ama yasak mı bilmiyorum; arabalardaki gibi aramızda trafik polisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasak tabii. Üstündeki 5 Cm'lik Sticker'a modifiye etmişsin diye ceza yazan polisler var. Bunu da affetmezler, çakar var sende diye yazarlar.
Yasak olması da lazım bunun dikkat dağıtıcı. Eğlenceli bir fikir ama pratikte tehlikeli olduğu aşikar.

Merhaba, yılbaşı gecesi için motoru arabaların yaptığı gibi LED'le kaplama planım var ama yasak mı bilmiyorum; arabalardaki gibi aramızda trafik polisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba?
Geçen sene yılbaşında aracına led takan birisinin aracı elinden alınmıştı. Motorlarda da yasakdır diye tahmin ediyorum.

Ufak ve dikkat çekmeyen dekoratif ışıklar kullanabilirsin ancak eğer LED dediğin RGB LED gibi çok renkli veya parlak ışıklar ise yasaktır. Bu tür ışıklar diğer sürücülerin dikkatini dağıtabilir Ayrıca, mavi, kırmızı, sarı ve beyaz renkli ışıkların kullanımı da yasaktır çünkü bu renkler polis araçlarının ışıklarına veya araç sinyallerine benziyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı