Yasak olması da lazım bunun dikkat dağıtıcı. Eğlenceli bir fikir ama pratikte tehlikeli olduğu aşikar.Yasak tabii. Üstündeki 5 Cm'lik Sticker'a modifiye etmişsin diye ceza yazan polisler var. Bunu da affetmezler, çakar var sende diye yazarlar.
Geçen sene yılbaşında aracına led takan birisinin aracı elinden alınmıştı. Motorlarda da yasakdır diye tahmin ediyorum.Merhaba, yılbaşı gecesi için motoru arabaların yaptığı gibi LED'le kaplama planım var ama yasak mı bilmiyorum; arabalardaki gibi aramızda trafik polisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba?
Merhaba, yılbaşı gecesi için motoru arabaların yaptığı gibi LED'le kaplama planım var ama yasak mı bilmiyorum; arabalardaki gibi aramızda trafik polisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba?
Bunlar da yasak. Neye göre kullanabilirsin diyorsunuz?Ufak ve dikkat çekmeyen dekoratif ışıklar kullanabilirsin
Bunlar da yasak. Neye göre kullanabilirsin diyorsunuz?
Evet, onlar da yasak. Sis farlarına bile laf ediyorlar.Daha çok küçük pille çalışan oyuncak tarzı ışıklardan bahsediyorum
Evet, onlar da yasak. Sis farlarına bile laf ediyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.