Heunzey
Kilopat
Denetim Masası > donanım ve ses >aygıt yöneticisi oradan kaldırdım olmadı diğer türlü nasıl kaldırabilirim?
Ürünü nereden aldınız ve orijinal olduğuna emin misiniz?
Denetim Masası > donanım ve ses >aygıt yöneticisi oradan kaldırdım olmadı diğer türlü nasıl kaldırabilirim?
gittigidiyordan aldım ve evet eminim orijinal olduğuna zaten bu sorunu yaşayan bi çok kişi var motospeede mail attım umarım dönerlerÜrünü nereden aldınız ve orijinal olduğuna emin misiniz?
başka bişey yok muÜrünü nereden aldınız ve orijinal olduğuna emin misiniz?
ben de epey araştırmıştım sanırım motospeede ulaşmaktan başka çarem kalmadı eğer bulursan yazar mısın o kadar para saydım buna ama driveri çalışmıyorBaktığım bir yabancı kaynak var. Reddit de bir kişi de bu hatayı almış ama cevap verilmemiş.Keyboard Drivers not working?
Hi, for the last month or two my keyboard keeps on disconnecting and reconnecting. I have tried two different keyboards and the problem still remains. Today I noticed that if i look at "Units" while it disconnects it says "Driver Error" so does anyone know how to fix the drivers?forums.tomshardware.com
Ben de epey araştırmıştım sanırım Motospeed'e ulaşmaktan başka çarem kalmadı eğer bulursan yazar mısın o kadar para saydım buna ama driveri çalışmıyor![]()
ck104-patch/README.md at main · DaCukiMonsta/ck104-patchÜste dediklerimi deneyin. Olmuyorsa ürünün driver i problemlidir ya da orijinal değildir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.