Motospeed ck104 mü yoksa ck108 mi?

Cem Talha Koç

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve Motospeed'in ck104 ve ck108 modelleri arasında kararsız kaldım. Biraz araştırma yaptım ck 108 daha fazla renk ve modları var. Birde bileklik destekli. Benim merak ettiğim acaba bu klavye de Razer Blackwidow Chroma'daki gibi CS:GO ve lol modları var mı? Yani bunlar yoksa benim pek renkte işim yok modları işe yarıyor. Yani bi bileklik ve daha çok renk var diye gereksiz harcamaya gerek yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam, ck108 alırdım ahşap görünümlü mekanik klavye. Şuan Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Pro klavyesini kullanıyorum, yıllar önce almıştım sıkıntı çıkarmadı şuana kadar üstüne su döktüm fakat hala çalışıyor ledleri fanları falan ama mekanik değil. Bozulursa alacam mekanik bir klavye kesinlikle ck108 almalısın bence.

Arkadaşlar ben yaklaşık 1 hafta önce ck108 i sipariş ettim.Dediğin gibi bana daha cazip geldi ck108 ve ayrıca ck104 ün nasıl olduğuna bakmak isityorsanız Youtube`a yazabilirisin bir türk arkadaş çekmişti videosunu bu arada daha sipariş vermeyen varsa banggood adlı siteden alabilirsiniz.Bir buçuk haftayı geçmiyor getirmeleri ve ayrıca site 10. yılını kutluyor.Klavye şu an indirimde ve gayet ucuz almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Ben sipariş verdim 3 gün önce sanırım bugün kargoya verildi. Gerçekten SteelSeries dışında başka bir ürün kullanmam fakat çok araştırdım çok övgü alan bir ürün.

Bende düşünüyorum almayı fakat iki gün önce 39 dolardı alsam mı almasam mı derken 49 dolara yükseldi. tekrar 39.99 a düşerse alacağım sanırım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı