Kısa tutacağım CK61 1000 TL bandında değer mi ya da bu seviyelerde önerebileceğiniz küçük klavyeler var mıdır?
Değmez.
O klavye 400-450₺'den fazla edecek bir klavye değil.
Ki o bütçelerde de gene Redragon gibi güzel seçenekler var.
%60 olarak ne önerebilirim bilmiyorum o bütçede.
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam Gamepower illet bir markadır. Alınmaz.Gamepower Warlock Compact Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu önerir misiniz daha uyguna veya Redragon'la arasında ne gibi farklar var.
Hocam Gamepower illet bir markadır. Alınmaz.
Çin'de ne kadar kalitesiz fason ürün varsa hepsine marka basıp satan bir firma. 3-5 istisnai ürün hariç.
Redragon, FSP'nin alt markası diye biliyorum. FSP de yılların tecrübesidir PSU tarafında.
Hayır, Redragon K530 alınabilir %60 klavye şartsa.
![]()
Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Mekanik Gaming Klavye
Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anladım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bunları değerlendireceğim iyi günler.
Aynı fiyat bandındalar hocam bunları ayıran farklar nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.