nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, benim 370 TL bir bütçem var ve bu iki ürün arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? Fikirlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler. Philips: Philips Spk8614 Gökkuşağı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Fiyatları ve Özellikleri Motospeed: ORJİNAL MOTOSPEED RAINBOW CK98 FULL MEKANİK TÜRKÇE KLAVYE Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar, benim 370 TL bir bütçem var ve bu iki ürün arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? Fikirlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler. Philips: Philips Spk8614 Gökkuşağı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Fiyatları ve Özellikleri Motospeed: ORJİNAL MOTOSPEED RAINBOW CK98 FULL MEKANİK TÜRKÇE KLAVYE Fiyatları ve Özellikleri
SencanGariest41 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 4 Kasım 2020 #2 Ne tarz oyunlar oynayacaksın ?
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #3 SencanGariest41 dedi: Ne tarz oyunlar oynayacaksın? Genişletmek için tıkla... Valorant tarzı GTA V gibi oyunlar.
SencanGariest41 dedi: Ne tarz oyunlar oynayacaksın? Genişletmek için tıkla... Valorant tarzı GTA V gibi oyunlar.