Motospeed V10 vs Motospeed V30

Arkadaşıma V10 hediye etmiştim kendisine sık sık misafir oluyorun ve V10 kullanma fırsatım oluyor. Motospeed V10 iyi bir fare alınabilir ama tek bir şartla alınır o da Aliexpress'den 50-55 TL verip alınır. 95-100 TL gibi bütçeye daha iyilerini alabilirsin.
95-100 TL için daha iyi mouse örneği verebilir misin?

Mesela benim G900'üm olmasa elimde 100 TL bütçe olsa Asus Rog Sica alırdım Gameekstra'dan.
Logitech G300S olabilir hatta dolar yükselmeden önce fare matı ile birlikte 100 TL gibi bir fiyata paket olarak satılıyordu.

Biraz daha üzerine ekleyip Corsair Harpoon RGB, G102 ve Steelseries Rival 100 alınır. 95 TL'ye V10-V30 alacağıma 120-130 TL'ye bunlar çok daha mantıklı.

Ayrıca 55 TL'ye almak varken niye 95 TL verilsin aynı ürüne.

Kullanıyor oldukları sensörler belli değil. Önermiyorum.

Yine yanlış bilgi. Teknik altyapı gayet açık belli. Ama yazılımları başarılı değil ama Motospeed V50 ve V60'dan itibaren daha iyi bir yazılıma kavuşmuşlar.

Konumuza dönersek, Motospeed V10, V40 ve V50 Avago ADNS-3050 Optik sensöre Motospeed V30 PixArt PMW3320 Optik Sensöre, Motospeed V20 ve V60 PixArt PMW3325 Optik sensöre sahipler.

Şimdi gel gelelim bu sensörleri kullanan bilindik farelere;

Avago ADNS-3050
A4Tech Bloody Blazing A6
A4Tech Bloody Blazing A9
A4Tech Bloody R8
A4Tech Bloody Winner T5
A4Tech Bloody Winner T6
A4Tech Bloody Winner T7
Coolermaster Xornet
Roccat Kiro
Steelseries Kinzu V3
Thermaltake Talon

PixArt PMW3320
Coolermaster Xornet II
Corsair Harpoon
Mad Catz R.A.T. 1
Razer Deathadder 3500
Razer Taipan 3500
Roccat Kova 2015
Steelseries Rival Rescuer
Trust GXT-170 Heron

PixArt PMW3325
Roccat Kone Pure SE
A4Tech Bloody P81
A4Tech Bloody P87
A4Tech Bloody P88

3 Sensörde giriş seviyesi oyuncu ekipmanları için üretilen ucuz sensörler aslına bakarsan.

90TL'nin üstünde hiçbir Motospeed faresine para verme, değmez çünkü. Ama 60TL - 80TL arasında Çin'den alıyorsan hiç lazım yok kullanışlı güzel ürünler. Bu fiyata daha iyi ne alınabilir sorusuna Çin'den mi Türkiye'den mi diye sormam lazım önce. Eğer cevabın Türkiye ise arkadaşların önerdiği ürünler ideal ürünlerdir onlardan birini alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı