Arkadaşıma V10 hediye etmiştim kendisine sık sık misafir oluyorun ve V10 kullanma fırsatım oluyor. Motospeed V10 iyi bir fare alınabilir ama tek bir şartla alınır o da Aliexpress'den 50-55 TL verip alınır. 95-100 TL gibi bütçeye daha iyilerini alabilirsin.
Mesela benim G900'üm olmasa elimde 100 TL bütçe olsa Asus Rog Sica alırdım Gameekstra'dan.
Logitech G300S olabilir hatta dolar yükselmeden önce fare matı ile birlikte 100 TL gibi bir fiyata paket olarak satılıyordu.
Biraz daha üzerine ekleyip Corsair Harpoon RGB, G102 ve Steelseries Rival 100 alınır. 95 TL'ye V10-V30 alacağıma 120-130 TL'ye bunlar çok daha mantıklı.
Ayrıca 55 TL'ye almak varken niye 95 TL verilsin aynı ürüne.
Yine yanlış bilgi. Teknik altyapı gayet açık belli. Ama yazılımları başarılı değil ama Motospeed V50 ve V60'dan itibaren daha iyi bir yazılıma kavuşmuşlar.
90TL'nin üstünde hiçbir Motospeed faresine para verme, değmez çünkü. Ama 60TL - 80TL arasında Çin'den alıyorsan hiç lazım yok kullanışlı güzel ürünler. Bu fiyata daha iyi ne alınabilir sorusuna Çin'den mi Türkiye'den mi diye sormam lazım önce. Eğer cevabın Türkiye ise arkadaşların önerdiği ürünler ideal ürünlerdir onlardan birini alabilirsin.
Kaynak benim V40 ve V20'nin içini açıp kurcalamışlığım var ek olarak GearBest veya Banggood gibi sitelerde ürünlerin sensör bilgilerine yer verilmiş. Zaten kutu üzerlerinde de yazıyor.