Motoyedek.net güvenilir mi?

White_Wolf

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben bahsi geçen siteden ( Moto Yedek Parça Tedarikçisi - MotoYedek.Net ) sipariş vereceğim ama internetten baktım ve pek yorum bulamadım siteyle alakalı. Sipariş vermek istediğimdeyse sadece EFT/Havale aldığını belirtti. Acaba daha önce kullanan oldu mu? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Ben bahsi geçen siteden ( Moto Yedek Parça Tedarikçisi - MotoYedek.Net ) sipariş vereceğim ama internetten baktım ve pek yorum bulamadım siteyle alakalı. Sipariş vermek istediğimdeyse sadece EFT/Havale aldığını belirtti. Acaba daha önce kullanan oldu mu? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Siteyi daha önce duymadım. Sadece EFT/Havale ile çalışan bir yere ben güvenip para göndermem. Ben genelde Kalyoncu Motor üzerinden alışveriş yapıyorum. İstersen Link'te bulunan yere bir konu da aç, benden daha tecrübeli insanlar site önerisinde bulunabilir.

Güvenilir değil Havale/EFT ile ödeme alan bir yere ben olsam güvenmezdim. Ben genellikle bu siteden alışveriş yapıyorum.

Arkadaşlar bende sizin gibi çok düşündüm acaba paramı gönderirsem ya ürün gelmez ya da baska bir şeyle karsilasabilir miyim? Tereddutuyle kalmistim ama motoruma istediğim tek parça motoyedek sayfasında vardı. İsmi Ali bey sağ olsun çok nazik her konuda bize yardımcı oldu parçalarımi gönderdi. Kargomu bizzat benden çok kendisi takip etti sorunsuz bir şekilde kargomu teslim aldım kesinlikle güvenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı