Mound and Blade Bannerlord War Sails 26 Kasım'da çıkış yapacak!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Yazın çıkacaktı ve sonradan yıl sonuna doğru ertelenecek diye haber gelmişti ve 26 Kasım'da çıkış yapıyor. 15 dakikalık gameplay yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazın çıkacaktı ve sonradan yıl sonuna doğru ertelenecek diye haber gelmişti ve 26 Kasım'da çıkış yapıyor. 15 dakikalık gameplay yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben pek beğenmedim hocam ya bence genis alanda yapılan savaşlar kadar keyif vermez.

Tabii güncelleme ne kadar büyük çaplı bilmiyorum belki daha farklı şeyler de vardır içinde.

Yani böyle izleyince " bu muymuş" dedim bir an içimden.

Ben aşırı beğendim hocam. Deniz savaşlarını hep gemiden gemiye atış yaparak görmesi benim için can sıkıcı oluyordu. İlk kez gerçek bir gemi savaşı diyeceğim oyuna Assassin's Creed 4'tü. Ama asıl benim gönlümde taht kurmuş oyun MB Warband'ın viking dlc’si olmuştu. Sal savaşlarıydı o birazcık ama… bunu Bannerlord'da görmek daha gelişmiş haliyle olması beni çok mutlu etti. Oyuna derinlik katacağına inanıyorum. Hep kara savaşarlıyls geçiyordu oyun. Hep aynı taktikler falan. Gemi savaşları ayrı bir taktiksellik ister diye düşünüyorum. Daha gemiyi karadan yürüteceğiz! Üstelik bu gemi savaşları üzerine bir de viking odaklı bir fraksiyon ya da DLC bekliyorum. Warband'da gerek hikaye gerek oynanış çok hoşuma gitmişti.

Son düzenleme:

Fiyatını merak ediyorum.

Ben pek beğenmedim hocam ya bence genis alanda yapılan savaşlar kadar keyif vermez.

Tabii güncelleme ne kadar büyük çaplı bilmiyorum belki daha farklı şeyler de vardır içinde.

Yani böyle izleyince " bu muymuş" dedim bir an içimden.
Güncelleme değil paralı DLC diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı