Merkez Bankası Papara'nın faaliyet iznini iptal etti!

Dün akşam itibarıyla artık Papara'da işlem yapılamıyor sanırsam. Umarım bu sorun düzelir.

Bu devlet de umarım suçluların durması için Discord, Papara gibi yerleri kapatmak yerine suçluları yakalamaya çalışmayı öğrenir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şuan saat sabah 9. Tam yarım saat önce gittim, bana yakın olan ATM'de denedim, çekemedim. Para çekme limitini 0 yapmışlar, hiçbir şey yapamadım. İçinde 2400 TL vardı, nasıl paramı geri çekeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şuan saat sabah 9. Tam yarım saat önce gittim, bana yakın olan ATM'de denedim, çekemedim. Para çekme limitini 0 yapmışlar, hiçbir şey yapamadım. İçinde 2400 TL vardı, nasıl paramı geri çekeceğim?
Beklemekten başka çare yok. Benimde 700 tl kaldı içerde bileydim steamden oyun falan alırdım hemen.

Papara'yı son 1 yıldır yakınımdaki Akbank ATM'sinden para atıp Garanti hesabıma transfer etmek için kullanıyordum. Tek üzen tarafı o oldu.

Bu tarz şirketlerin Türkiye'de sonu bitecek gibi duruyor. Papara ardından tonla şirket türedi ve birer birer incelemeye alınıp duruyorlar.

Taklitler aslını yaşatır: Paypal geri açılsın!

Bankalar sevmiyor tabii hepsi Fast ve EFT'ler de minimum 3 TL kesiyor sanki napiyorlarda böyle rahat kullanım hiçbirinde yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı