ezCAT
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar bugün Bannerlord'ta aktif olarak kullandığım ve size önermek istediğim modları göstereceğim.
Ama modları kurmadan önce modules kısmına atmamız gereken 4 tane ana dosya var ben bunları buraya koyuyorum.
Harmony.
www.nexusmods.com
Butterlib.
www.nexusmods.com
Uiextenderex.
www.nexusmods.com
Mod Configuration menu.
www.nexusmods.com
Linkini vermiş olduğum bu 4 ana modu Nexus Mods'ta hesap açıp veya giriş yapıp indiriyorsunuz.
Not:bu 4 mod olmadan diğerleri çalışmaz, Launcher da mods kısmında buraya verdiğim şekilde modları sıralamanız gerek.
Şimdi mod önerilerine geçebiliriz.
1-diplomacy
www.nexusmods.com
Türkçe çeviri: Var
Bu mod oyunda kesinlikle olması gereken mod bana göre.
Çünkü diplomasi kısmındaki büyük eksiklikleri gideriyor.
Özellikler:
İttifak kurma.
Saldırmazlık paktı.
Krallıktaki klanlara yerleşke verme.
Savaş yorgunluğu sistemi.
Mevcut bir krallığın liderini tahttan indirmek için isyancı birlik kurma ve birçok özellik.
Açıkçası ben bu mod olmadan oyuna giremiyorum.
2-dismemberment Plus.
www.nexusmods.com
Bu mod benim için olmazsa olmaz ikinci mod.
Oyundaki savaş alanına ekstra gerçekçilik katmak istiyorsanız bu mod tam size göre.
Bende aktif olarak kullanıyorum.
Bu mod sayesinde artık savaş alanında öldürdüğünüz askerlerin belirli uzuvları kopabiliyor.
Kafa, el, kol, bacak gibi...
Ayarlardan bunların şans oranlarını vesaire ayarlayabilirsiniz.
Modun daha etkili olması için kesici özelliği yüksek silahlar kullanmanız yeterli.
3-xorberax"s legacy.
www.nexusmods.com
Bu mod sayesinde oyunda yeni özellikler elde ediyorsunuz.
Özellikler:
Tek vuruşta(çift elli silahlarda daha etkili)birden fazla adama hasar verebilir ya da öldürebilirsiniz.
Banka özelliği, yani artık kazandığınız dinarları şehir bankalarına yatırabilir ve çekebilirsiniz.
Ve birkaç özellik daha...
4-Player settlements.
www.nexusmods.com
Bu mod sayesinde artık oyunda kendi yerleşkelerinizi kurabilirsiniz.
Şehir, kale, köy.
İnanın oyuna çok zevk katıyor.
5-marry anyone.
www.nexusmods.com
Bu mod sayesinde oyunda istediğiniz kişi ile evlenebilirsiniz.
Örnek: Rhagaea, kadın yoldaşlarınız vesaire.
Bunlar önerdiğim modlar eğer eklemek istediğiniz modlar varsa ekleyebilirsiniz.
Şunu da tekrardan söyleyeyim.
başta verdiğim ilk 4 modu kurmaz iseniz hiçbir mod çalışmaz ve sıralaması da önemli. Bunları aynen verdiğim şekilde sıraya sokun.
Tekrardan herkese iyi oyunlar dilerim...
Ama modları kurmadan önce modules kısmına atmamız gereken 4 tane ana dosya var ben bunları buraya koyuyorum.
Harmony.
Harmony
A library for patching, replacing and decorating .NET and Mono methods during runtime.Intended to ensure that all mods in a player's modlist are using the latest version of Harmony to mini
Butterlib.
ButterLib
Extension library for Mount & Blade II: Bannerlord containing common functions for modification development.
Uiextenderex.
UIExtenderEx
Rewritten fork of UIExtenderLib with the similar goal of enabling multiple mods to alter standard game interface.
Mod Configuration menu.
Mod Configuration Menu (MCM)
MCM is a Mod Options screen library designed to let modders use its API for defining the options.
Linkini vermiş olduğum bu 4 ana modu Nexus Mods'ta hesap açıp veya giriş yapıp indiriyorsunuz.
Not:bu 4 mod olmadan diğerleri çalışmaz, Launcher da mods kısmında buraya verdiğim şekilde modları sıralamanız gerek.
Şimdi mod önerilerine geçebiliriz.
1-diplomacy
Diplomacy
A vanilla-friendly mod for the campaign and sandbox modes of Bannerlord. Diplomacy's goal is to provide balanced, fun, and creative options for characters to have an impact on the world, including bot
Bu mod oyunda kesinlikle olması gereken mod bana göre.
Çünkü diplomasi kısmındaki büyük eksiklikleri gideriyor.
Özellikler:
İttifak kurma.
Saldırmazlık paktı.
Krallıktaki klanlara yerleşke verme.
Savaş yorgunluğu sistemi.
Mevcut bir krallığın liderini tahttan indirmek için isyancı birlik kurma ve birçok özellik.
Açıkçası ben bu mod olmadan oyuna giremiyorum.
2-dismemberment Plus.
DismembermentPlus
This mod adds full dismemberment/decapitation to Mount & Blade II: Bannerlord. If you have the skill you can remove the enemy's head, arm, hand, leg or foot. All options are on the table or
Bu mod benim için olmazsa olmaz ikinci mod.
Oyundaki savaş alanına ekstra gerçekçilik katmak istiyorsanız bu mod tam size göre.
Bende aktif olarak kullanıyorum.
Bu mod sayesinde artık savaş alanında öldürdüğünüz askerlerin belirli uzuvları kopabiliyor.
Kafa, el, kol, bacak gibi...
Ayarlardan bunların şans oranlarını vesaire ayarlayabilirsiniz.
Modun daha etkili olması için kesici özelliği yüksek silahlar kullanmanız yeterli.
3-xorberax"s legacy.
Xorberax's Legacy
This collection provides a working update to some of the great mods originally developed by Xorberax all compiled into a single module.This pack incorporates MCM integration. Granting the
Özellikler:
Tek vuruşta(çift elli silahlarda daha etkili)birden fazla adama hasar verebilir ya da öldürebilirsiniz.
Banka özelliği, yani artık kazandığınız dinarları şehir bankalarına yatırabilir ve çekebilirsiniz.
Ve birkaç özellik daha...
4-Player settlements.
Player Settlements
Build your own town(s). Castle(s). Village(s). Anywhere.Player Settlement(s) adds features to build your own towns, villages and castles when certain (configurable) requirements are met.
Şehir, kale, köy.
İnanın oyuna çok zevk katıyor.
5-marry anyone.
Marry Anyone
Marry faction leaders and companions however you like. Multiple options available to make the game your own!
Örnek: Rhagaea, kadın yoldaşlarınız vesaire.
Bunlar önerdiğim modlar eğer eklemek istediğiniz modlar varsa ekleyebilirsiniz.
Şunu da tekrardan söyleyeyim.
başta verdiğim ilk 4 modu kurmaz iseniz hiçbir mod çalışmaz ve sıralaması da önemli. Bunları aynen verdiğim şekilde sıraya sokun.
Tekrardan herkese iyi oyunlar dilerim...